Mega Fortune DreamsDe Mega Fortune jackpot is gevallen en daarom wil het casino de nieuwe versie van dit spel onder de aandacht brengen: de Mega Fortune Dreams van NetEnt. Wat dacht je van drie jackpots? Je kunt veel geld winnen met de Rapid Jackpot, voor de Major jackpot zijn nog mooiere prijzen gereserveerd maar de klapper maak je met de derde en grootste jackpot: de Mega jackpot die enorm kan oplopen.

De Mega Fortune Dreams is ook beschikbaar voor mobiele apparaten. Deze gokkast heeft meer geavanceerde graphics en animaties, en zal zeker net zo populair, zo niet populairder worden dan de oorspronkelijke Mega Fortune. Zoals met alle NetEnt jackpots kan je ook hier een leven veranderend bedrag winnen!

Gratis spins

Verder staan er vandaag zomerse gratis spins op het programma, iedereen die de afgelopen dertig dagen heeft gestort ontvangt vanaf 14.00 uur tien spins op de Beach gokkast. Op 5 juli kan je een bonus van 25% ter gelegenheid van de kwartfinales van het WK krijgen.

Deze wordt toegekend op de eerste storting van 75 euro, en kan oplopen tot 100 euro. Voor VIP spelers is dit zelfs 250 euro. Doe er je voordeel mee!