Mega Fortune Dreams spelen

De Mega Fortune Dreams videoslot wordt aangeboden door Net Entertainment en is het vervolg op de enorm succesvolle Mega Fortune jackpot gokkast. Het origineel is zeker de meest gespeelde online jackpot videoslot ter wereld en de Mega Fortune Dreams zal ook zeker een enorme hit worden met zijn enorme jackpots. De Mega Fortune Dreams speel je op vijf rollen met twintig winlijnen. Je kunt inzetten van 0.20 tot 80 euro per spin.

Mega Fortune Dreams

Luxe thema en bonussen

Net als bij het origineel heeft ook deze gokkast een luxe thema maar dan met een meer verfijnde look, de graphics en animaties zijn nog beter. Het scatter symbool is het diamant symbool dat draait als het op de rollen verschijnt. Het spel heeft een free spins functie waar je begint met tien gratis spins en een 3x multiplier. De multiplier kan oplopen tot maar liefst 8x met de gratis spins.

De bonus feature wordt geactiveerd als je drie Bonus features ergens op de rollen krijgt. Je ziet dan een groot bonus wiel (net als bij de originele Mega Fortune). Het uiteindelijk doel is natuurlijk om een van de drie progressieve jackpots te winnen. De grote prijs is de Mega Jackpot die hard kan oplopen als er eenmaal veel op gespeeld wordt. Het goed nieuws is dat deze jackpot slot ook mobiel te spelen is op alle mobiele apparaten als tablets en smart phones via NetEnt Touch.