Met vijf wielen en vijfentwintig win lijnen en de grootste online progressieve jackpot die er is, is dit een gokkast waar je niet omheen kunt. De Mega Fortune heeft trouwens maar liefst 3 progressieve jackpotten namelijk de Rapid Jackpot, de Major Jackpot en de Mega Jackpot. Voor een echte gokkastenspeler is het ondenkbaar dat je niet op deze gokkast gaat spelen.

Grootste jackpot ooit bij de Mega Fortune

Mega FortuneDe Mega Jackpot staat meestal op enkele miljoenen euro’s. En het is daarmee de grootste jackpot op het internet. Het is ongekend dat je dit geldbedrag in een keer kunt winnen door op de Mega Fortune videoslot te spelen. De record uitbetaling van de Mega Fortune jackpot is €17.9 miljoen (dit is geen grapje). Ook is er al eens €11.7 miljoen uitgekeerd.

Mega Fortune netent

Free spins bonus spel van de Mega Fortune!

Het is werkelijk te gek om te ontdekken wat er allemaal kan bij deze gokautomaat. Zeker als je weet welke wild symbolen er zijn, de free spins en de jackpotten! Zo is er bijvoorbeeld het Free Spins bonus spel waarbij je de gewonnen prijzen kan vervijfvoudigen. Er kunnen tijdens de free spins ook wild symbolen “vallen”. Dit geeft meestal ook enorme grote prijzen!

Als je drie bonuswiel symbolen ziet dan activeer je het bonus spel waarna je aan het rad van fortuin kunt draaien. Het is dan kijken hoe het lot beslist over of jij de Mega Jackpot of een deel daarvan gaat winnen.. De spanning die je voelt bij het spelen om de jackpot van de Mega Fortune zul je niet gauw weer vergeten.

Per speelronde kan je maximaal vijftig euro inzetten. Dit is een flink bedrag maar de te winnen prijzen zijn dan ook enorm! De Mega Fortune kan je ook op je mobiel of tablet spelen. Bezoek een van de door ons gepromote online casino’s, meld je aan en krijg een mooie welkomstbonus. Hierna kun je gaan inzetten bij de Mega Fortune en proberen de jackpot te winnen. We wensen je veel plezier met de Mega Fortune gokkast!