BetSoft staat er eigenlijk om bekend dat ze altijd videoslots uitbrengen met veel mooie animaties, graphics en geluiden. De Mega Gems videoslot is daar dan ook weer een geweldig voorbeeld van. Het is een spannende online gokkast met progressieve jackpot, en door het gelikte uiterlijk ook erg mooi om te zien.

Mega Gems
De Mega Gems videoslot is ontworpen rond een futuristische edelstenen thema met prachtige 3D graphics en geweldig geluid. De uitstraling van deze gokkast doet je meteen denken aan Starburst en Twin Spin van Netent. Hoewel de prijzen op deze gokkast lang kunnen uitblijven omdat er een progressieve jackpot op zit, krijg je tussendoor gemiddeld genomen toch heel veel kleine en middelgrote uitbetalingen.

Spelen op de Mega Gems videoslot

De Mega Gems slot maakt gebruik van drie rijen en vijf rollen wat alles goed overzichtelijk houdt. Je hebt de beschikking over tien winlijnen en ze betalen zowel van links naar rechts als van rechts naar links. Dus heb je eigenlijk twintig winlijnen voor de prijs van tien. Inzetten variëren van 20 cent tot 100€ per draai.

De progressieve jackpot die je kunt winnen is ook afhankelijk van je inzet, dus hoe hoger je speelt, hoe hoger de progressieve jackpot is. De stand van de jackpot kan je duidelijk aflezen bovenaan in je scherm.

Jackpot winnen

Mega Gems BetsoftAfgezien van de top jackpot zijn er nog een handvol andere mooie prijzen te winnen. Je zult 25000 credits krijgen voor vijf van de donkere blauwe edelstenen, of 2000 voor vier van hetzelfde symbool. Het Wild symbool op de middelste drie rollen is waar je de grote prijzen mee kunt winnen, want ze breiden zich uit over de gehele rol voor enorme prijzen.

Ze activeren ook de respin functie, en als je dan nog een Wild symbool krijgt wordt je beloond met nog meer respins. Er is een jackpot symbool dat op drie plekken verschijnt op de tweede, derde en vierde rol. Je moet ze alle drie op de middelste drie rollen krijgen om de progressieve jackpot te krijgen.

Conclusie

De Mega Gems heeft veel leuke en spannende functies, maar het draait toch om die progressieve jackpot. Op de meeste progressieve videoslots ontbreken andere functies en features. Maar met de Mega Gems van BetSoft kan je ook veel plezier beleven zonder dat je de progressieve jackpot pakt. Ook hebben ze bij Betsoft(of moeten we zeggen steel soft?) goed gekeken naar succesvolle videoslots van andere fabrikanten, want daar lijkt de Mega Gems wel erg veel op. Neemt niet weg dat het gewoon een mooie, redelijk eenoudige en spannende online videoslot is.