De Mega Glam Life videoslot is een mooie online gokkast van Betsoft met 3 progressieve jackpots. Speel hem op je desktop computer, of onderweg op één van je favoriete mobiele apparaten. Het thema van de online slot is de rijkdom waar iedereen wel eens van droomt. Wie wil er nu niet onmetelijk rijk zijn? Probeer nu ook één van de drie progressieve jackpots te winnen met de Money Wheel Bonus Round. Naast de drie jackpotten heeft de Mega Glam life ook free spins en veel Wilds om verschrikkelijk rijk te worden.

Jackpot op de Mega Glam Life videoslot

Het spreekt voor zich dat de symbolen op deze online gokkast alles te maken hebben met de rich and famous van deze wereld. Wat dacht je van dure bolides, luxe jachten, diamanten horloges en de duurste flessen champagne. De A-K-Q-J-10 symbolen zijn ook weer aanwezig op deze videoslot voor de iets mindere prijzen, maar ze zijn wel met edelstenen belegd. De privéjet is het Wild symbool en vervangt alle andere symbolen.

Draai 3 of meer bonussymbolen in het basis spel, of de gratis spins ronde, en je zult het Jackpot Money Wheel activeren. Win credits met dit Money Wheel, of als je geluk hebt, één van drie jackpotten. De jackpots zijn onderverdeeld in een Big, Huge en Mega jackpot, en we gaan natuurlijk voor de laaste! De palmbomen tellen als het Scattter symbool, en drie Scatters activeren de gratis spins waar je mooie geldprijzen mee kunt winnen.

Mega Glam life videoslot

Ons oordeel over de Mega Glam Life video slot

De Mega Glam Life video slot van Betsoft is een grafisch zeer mooie online gokkast met maar liefst drie progressieve jackpotten. Nadeel is wel dat het thema gestolen is van andere jackpot gokkasten als de Mega Fortune. Dus niet helemaal origineel, maar wel erg leuk! Houd wel altijd rekening als je op een jackpot slot speelt dat een groot deel van je inleg naar één van de drie jackpots gaat. Win je die niet, dan kan je minder random prijzen verwachten dan op een online gokkast zonder progressieve jackpot. Let daar dus goed op voordat je gaat spelen.