mega jokerWanneer je op zoek bent naar een echte klassieke online gokkast hoef je niet langer te zoeken wanneer je Mega Joker bent tegen gekomen. Het is een echte klassieker maar het voordeel is vooral dat er een progressieve jackpot aan gekoppeld is, hier gaan we het later sowieso nog over hebben. Het is een eenvoudige gokkast en dat is ook wat deze kast zo enorm populair maakt.

Verwikkeld in de strijd met de moderne video slots blijft Mega Joker nog steeds overeind omdat het zo eenvoudig doch spannend is gemaakt door de makers. Het bijzondere aan de progressieve jackpot van dit spel is dat je die kunt winnen met elke inzet en daarmee bedoelen we dan ook echt elke inzet. Met niks minder dan tien eurocent kun jij al de grote jackpot winnen en dat komt simpelweg doordat er een Random Number Generator. Hierdoor is het volledig willekeurig wanneer de jackpot valt. Dit is dus een mooie bijkomstigheid aangezien je normaal gesproken heel hoog moet inzetten wil je kans maken op een jackpot.

De progressieve jackpot wordt constant gevuld bij Mega Joker

Dit spel is zonder twijfel een van de meest bekende en populaire klassieke gokkasten die er is en dat is meteen een groot voordeel voor de progressieve jackpot. Voor progressieve jackpots geld namelijk dat die naarmate meer mensen spelen, steeds hoger wordt. Het geld dat jij namelijk verliest aan de kast, komt deels terecht in de jackpot. Wanneer deze dan weer gevallen is, begint die weer bij nul en duurt het even voordat die weer de moeite is maar de jackpot van Mega Joker staat er om bekend om regelmatig te vallen.

Er zijn dan echter zo veel spelers dat het nooit lang duurt voordat die weer goed gevuld is en jij weer de prijs kunt pakken waar je voor speelt. Naast de jackpot is er echter nog iets interessant wat van belang kan zijn wanneer je voor mooie prijzen gaat spelen. Dat is namelijk de Super Meter. Wanneer je een aantal mooie overwinningen boekt in het basisspel, kun je gaan door spelen in de Super Meter. Daar mee kun je nog meer geld winnen door de punten op te spelen die je daar voor hebt verdiend.

Dit is een goede manier om nog meer geld te genereren maar je kunt natuurlijk ook voor een andere tactiek kiezen. Een andere tactiek is namelijk om je punten weer te cashen langer door te spelen zodat je langer de kans maakt op de jackpot. Voor wilds, scatters en andere features hoef je dus niet bij dit spel te zijn maar binnen het betrekkelijk eenvoudige basisspel is er nog een hoop om voor een leuke verrassing te zorgen, de jackpot en de Super Meter.mega joker gokkast

Mega Joker is een klassieker met een hele leuke bijkomstigheid

Mega Joker is een spel voor mensen die wel van de klassieke fruitautomaten houden maar ook graag wel wat variatie in hun spel hebben. Natuurlijk kan dit spel qua extra’s en features de strijd niet winnen van moderne video slots maar blijkbaar hebben de duizenden spelers die dit spel nog spelen daar geen moeite mee.

Het is een overzichtelijk spel met nog wel een leuke extra feature, de Super Meter, die zorgt er voor dat je in ieder geval niet honderd procent van je speeltijd in het basisspel hoeft door te brengen maar die geeft je dan weer geen extra kans op de jackpot. Die jackpot is echt waar je het voor moet doen want wanneer die valt, ongeacht je inzet, weet je in ieder geval zeker dat je een mooie prijs gewonnen hebt.