Heavy Metal

Megadeth is een videoslot van Leander Games, het spel heeft vijf wielen en wel veertig winlijnen. Het spel is gebaseerd op de Amerikaanse metal rock band Trash. Het staat bekend om zijn Mega Nudge functie waar je wel drie nudges (duwtjes) van kunt krijgen om een winnende combinatie in de wacht te slepen. Hiernaast heb je ook nog een Multiple Levels Bonus Screen waar je aan het rad kunt draaien en dat je vijf tot wel vijftien gratis spins kan geven en met een plakkerige wild (joker) en de Head Crusher Bonus functie is dit een klassiek spel om te kiezen.

megadeth

Vanavond virtueel headbangen

Als voor jou de perfecte avond weg van de videoslots een avond vol head banging is en je in de moshpit te begeven dan is dit het spel voor jou. Megadeth is gebaseerd op de heavy metal band Trash, het spel heeft vijf rollen veertig winlijnen. Dit spel is bedoeld om jouw wereld te laten rocken. Het zit vol met extra functies, zoals uitgebreide wilds, mega duwtjes, gratis spins en de Head Crusher-pick-me-ronde. Je kunt al spelen vanaf veertig cent, tachtig als je de mega duw functie wilt activeren, tot wel 480 euro per spin.

Lekker het podium op

Het spel bevindt zich op een heavy metal podium waar de schijnwerpers op de achtergrond te zien zijn. Omdat het heavy metal is kan het vuur natuurlijk niet ontbreken. Het wiel van Megadeth zit vol met heavy metal symbolen. Je kunt er gitaren, versterkers, een drumstel en drumstokjes op vinden. Maar de bandleden Chris Broderick, Shaun Drover en David Ellefon worden ook gerepresenteerd en natuurlijk kan het Megadeth logo niet missen wat het hoogst uitbetalende logo is in in dit spel met wel vijfhonderd munten wanneer je er vijf op je winlijn hebt zitten.

De hoofdzanger van Trash Dave Mustaine is de wild (joker), compleet met een matje. Hij kan voor alle symbolen invallen behalve voor de scatter die de bonus rondes activeren. Hij kan ook voorkomen als een uitgebreide wild en dan vult hij de hele rol en dit kan zelfs voorkomen op meer dan één rol, tot wel alle vijf de rollen, waardoor het hele wiel gevuld staat met Dave.

De extra functies

Het eerste extraatje is de Mega Nudge functie (mega duw functie) hiervoor moet je minimaal 80 cent per spin hebben ingezet en het kost je een extra inzet om er toegang toe te krijgen. Voor die extra investering krijg je wel drie duwtjes op de tweede en vierde rol, waardoor de best mogelijke winnende combinaties worden gevormd op de winlijn. Wanneer je het bonus symbool, wat natuurlijk vuur is, op de eerste, derde en vijfde rol te zien krijgt krijg je toegang tot de Multiple Level Bonus Screen.

Je moet hierbij aan het mega wiel draaien je dan ontvang je meteen een directe prijs of toegang tot de Hanger 18 Free Spins Bonus functie of de Head Crusher bonus functie.
Als je toegang krijgt tot de Hanger 18 kun je vijf tot vijftien gratis extra spins krijgen. Als het Mustaine wild symbool naar voren ziet komen zal deze plakkerig worden en op zijn plaats blijven zitten tijdens de gehele ronde.

De Head Crusher Bonus functie is een wat verontrustende versie van de kies-mij rondes gebaseerd op één van de bands meest beroemde videoclips. Voor je komen zestien gevangen voor je te staan met een capuchon op, je moet er één uitkiezen. Als je een vrouwelijke gevangene hebt gekozen zal je prijs omhoog gaan. Als je echter een mannelijke gevangene hebt gekozen gaat je prijs naar beneden.

megadeth gokkast

Indrukwekkende visuals

De visuals die je te zien krijgt in Megadeth zijn echt geweldig, tussen de spellen door komen er gedeeltes van de meest beroemde videoclips van de band naar voren. En natuurlijk kan de soundtrack bij dit spel dat gebaseerd is op heavy metal niet ontbreken. Wat niks anders is dan de meest beroemde nummer van band Trash. De extra functies die erbij komen zijn ook indrukwekkend. Maar wees gewaarschuwd, hoewel de Mega Nudge kan helpen om winnende combinaties te vormen, is het wel een dure functie en kan het een flinke hap nemen uit je budget als je er niet zorgvuldig mee om gaat.

Waarom zou je dit spel spelen?

Metalfans zijn de overduidelijke doelgroep voor Megadeth en als je vindt dat rock aan de harde kant moet zijn, dan zul je het hier prima naar je zin hebben. Maar omdat het spel veel interessante en mooie extra functies biedt zullen ook niet heavy metal fans dit een vermakelijk spel vinden.

Een kleine samenvatting

Megadeth is een spel van Leander Games en kan gespeeld worden op je desktop. Het is een videoslot met vijf rollen op een wiel. Het spel betaald uit met veertig verschillende winlijnen. Je kunt in totaal veertig munten inzetten per spin en deze kunnen een waarde hebben van veertig cent tot wel 480 euro. de jackpot bedraagt 500 munten en het spel heeft maar liefst drie bonus rondes. Je kunt vijf tot vijftien gratis extra spins winnen, maar heeft geen verdubbelaar.