Speel bij Unibet nu de nieuwe gokkast Merlin ’s Magic Respins van NYX(Next Gen Gaming). Dit spel is een nieuwe versie van de populaire Merlin ’s Millions, maar het belangrijke verschil is dat er een verbeterde respin functie op zit voor nog meer grote prijzen. Het uitbetalingspercentage van de videoslot is maar liefst 96%, dus je kunt veel prijzen verwachten tijdens het spelen van de Merlin ’s Magic Respins.

Je speelt de nieuwe Merlin ’s Magic Respins op 5 rollen met 50 winlijnen met veel wilds en 7 gratis games met maximaal 5 wild respins. De inzet is 0,01-2,00 credits per lijn dus met een beetje geluk tover je zo duizenden credits op je scherm!

Merlin’s Magic Repsins Super Bet functie

Met de nieuwe SUPER BET functie kan je de inzet verhogen voor het aantal Wild Respins. Bij een maximale SuperBet win je 5 gratis respins bij elke draai waar een Full Wild Stack symbool op de rollen verschijnt!

Als je een prijs hebt gewonnen op de Merlin ’s Magic Respins gokkast kan je deze verdubbelen door de juiste kleur van de volgende kaart te raden. Je kunt maximaal 5x gokken om je inzet te verdubbelen.

Het wild symbool op deze gokkast is The Wizard en vervangt alle andere symbolen. Met drie scatter symbolen (Ketels) win je gratis games. Voor de mensen die een fan zijn van de originele Merlin’s Millions is Merlin’s Magic Respins een feest van herkenning. Met de extra respins win je nog meer geld op deze magische gokkast!