Merlins Magic Respins videoslotStap ook binnen in het huis van Merlijn, waar de magie direct tot leven zal worden geroepen. Zodra deze Merlin’s Magic videoslot geopend wordt zal je een magische omgeving te zin krijgen, die geheel in 3D weergegeven wordt. Zowel de achtergrond van het spel als rollen zijn voorzien van de beste animaties, die samen met de geluiden die te horen zijn heel wat spanning op zullen roepen. Als je Merlin’s Magic gaat spelen doe je dit altijd op 5 rollen.

Iedere rol bij deze gokkast beschikt over maar liefst 4 symbolen, waardoor je iedere draai 20 symbolen beschikbaar zal hebben om prijzen mee te kunnen gaan winnen. Voor het winnen van prijzen is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk soortgelijke symbolen gedraaid worden. Een prijs zal voor een combinatie bij Merlin’s Magic dan ook daadwerkelijk uitgekeerd worden als je deze weet te starten vanaf de eerste rol en vanaf daar een winlijn weet te volgen op meerdere aaneengesloten rollen. Helemaal links op deze speelautomaat zal je een uitbetaalschema kunnen openen. Hiervoor dien je met je muis op de info button te klikken.

Inzetten plaatsen op deze Merlin’s Magic slot

Als inzetten gaat plaatsen bij Merlin’s Magic kun je dan doen op twee verschillende manieren. Het is namelijk mogelijk om gratis Merlin’s Magic te spelen als je geen risico wilt lopen op verlies, maar ook als je voor de winst wilt gaan zijn er natuurlijk mogelijkheden. Wat betreft het spelen voor geld zal je bij dit spel altijd aan de slag gaan op een totaal van maar liefst 50 winlijnen. Deze zijn niet aan te passen, wat betekend dat de muntwaarde uiteindelijk het bedrag moet vormen om mee te gaan spelen.

Deze muntwaardes kunnen bij Merlin’s Magic ingesteld worden van 1 cent tot en met 20 cent. Met de instellingen die je kunt plaatsen heeft NextGen er zo in ieder geval voor weten te zorgen dat je met ieder budget terecht zal kunnen. Lage inzetten kunnen geplaatst worden vanaf 50 cent per draai. Spelers die met meer geld ineens de rollen willen laten draaien zullen bij dit spel met een maximaal bedrag van 70 euro kunnen gaan spelen. Daarbij moet wel de kanttekening gemaakt worden dat de maximale inzet op deze manier tot stand komt door de superbet optie in te schakelen op niveau 5.

Merlin’s Magic Wild symbolen

Zodra je de rollen van Merlin’s Magic laat draaien kun je uiteraard rekenen op verschillende extra’s. Zo wordt Merlijn in dit spel gebruikt als een Stacked Wild symbool. Om te beginnen moet je hierover weten dat er altijd meerdere Wilds op elkaar gedraaid kunnen worden om zo tot een hele rol te bedekken. Deze Wild symbolen kunnen daarbij gebruikt worden om alle andere symbolen te vervangen, met de Scatters voor vervanging uitgesloten.

Als je tijdens het hoofdspel gebruik maakt van de Wild is deze alleen als vervanger beschikbaar en kan deze gedraaid worden op de rollen 2, 3 en 4. Op het moment dat je bij Merlin’s Magic een hele rol met Wilds weet te bedekken zal er een re-spin feature gestart worden en kun je de Wilds wel op alle rollen draaien. In dat geval kun je met een eigen combinatie van Wild symbolen ook een prijs uitgekeerd gaan krijgen.Merlins Magic Respins bonus

Re-spin feature met superbets

Zoals gezegd zal je bij Merlin’s Magic re-spins ontvangen als je een hele rol met Wilds bedekt hebt. Daarbij is het belangrijk om ook de superbet mode actief te hebben, omdat die namelijk bepaald hoeveel van deze re-spins er gedaan zullen worden. Zo kun je bij Merlin’s Magic minimaal één re-spin ontvangen, maar kun je met een hogere superbet ook tot wel 5 re-spins krijgen. Voor iedere extra rol die geheel met Wild symbolen bedekt is kun je bovendien ook nog eens extra re-spins ontvangen.

Scatters en free games

Het flesje met de toverdrank dat bij Merlin’s Magic gedraaid kan worden is beschikbaar als een Scatter. Met 3 van deze symbolen op willekeurige posities zal je een verdubbeling van je inzet krijgen en zullen er 7 free games toegekend worden. Met deze free games speel je op basis van je laatste inzet, maar dan uiteraard wel zonder geld in te moeten zetten. Merlijn zal naast de rollen tijdens de free spins jouw kansen op het behalen van een winst bovendien ook nog eens verhogen door extra Wild op de rollen te toveren. Hogere kansen op winst worden tijdens deze functie dus geheel gratis aangeboden.

Beoordeling

De vele kansen op winst binnen dit goed uitgevoerde thema zorgt er toch wel voor dat het spelen van Merlin’s Magic zeer zeker interessant is. Het spel is bovendien goed bereikbaar voor iedere speler, omdat je op deze speelautomaat op verschillende manieren tot een lage of hoge inzet zal kunnen komen.