Deze grafisch mooi weergegeven Mermaids Gold videoslot van Amatic heeft als thema de zeemeermin gekregen. Met een strakke onderwaterwereld als achtergrond heeft deze gokkast alles in huis om jou met plezier te laten spelen. Niet alleen grafisch, maar ook geluidstechnisch zit dit spel goed in elkaar. Je kunt bij Mermaids Gold namelijk de spanning tijdens het draaien direct ervaren door de geluiden die door Amatic gebruikt zijn.

Dit spel wordt gespeeld op 5 rollen, waarbij je op een totaal van 10 winlijnen met 15 symbolen je winsten zal moeten zien te behalen. Je kunt winnen door soortgelijke symbolen vanaf de eerste rol aaneengesloten op een winlijn te draaien. Niet alleen de reguliere symbolen kunnen bij het spelen van Mermaids Gold wat voor je betekenen, maar ook de nodige extra┬┤s zijn in dit spel te vinden. Zo kun je tijdens het draaien rekenen op een Wild symbool en is er ook een Scatter aanwezig waarmee gewonnen kan worden.

Mermaids Gold

Schatkist prijzen

De Schatkist van Mermaids Gold is te draaien als Scatter en kan makkelijk winsten opleveren. Deze kun je namelijk op alle willekeurige posities van het spel draaien om een winst uitgekeerd te krijgen. Winnend met de Scatter symbolen kan als je minimaal 2 Scatters op de rollen laat verschijnen. Er hoeft met deze symbolen dus geen winlijn gevolgd te worden en ook hoef je deze symbolen niet op aaneengesloten rollen te draaien.

Speel 10 free spins

Als je tijdens het spelen van Mermaids Gold minimaal 3 Scatter symbolen weet te draaien worden er niet alleen prijzen, maar ook free spins gewonnen. Op basis van je laatste inzet zullen de free spins afgehandeld worden zonder dat er ook maar 1 cent van jouw tegoed ingehouden zal worden. Deze spins kunnen niet alleen gewonnen worden tijdens het basisspel, maar ook tijdens deze bonus kun je nieuwe free spins winnen. Deze zullen bij winst uiteraard direct aan je tegoed toegevoegd worden, zodat er met meer free spins verder gespeeld kan worden.

Als je tijdens het spelen van de free spins bij Mermaids Gold prijzen weet te winnen zullen deze een hogere uitbetaling genereren. Alle prijscombinaties die gevormd worden zullen namelijk met een vermenigvuldiger van 3x uit worden betaald.

Mermaids Gold Wild

Het zeemeermin symbool van Mermaids Gold moet natuurlijk ook een eigen functie hebben. Zij kan in dit geval als een Wild gedraaid worden en zo verschillende prijzen opleveren. Als je meerdere reguliere symbolen met een Wild draait kan een combinatie gecompleteerd worden, maar ook worden verlengd. In beide gevallen zal er een verhoogde prijs uit worden gekeerd.

Alle prijzen die door toedoen van de Wild uitgekeerd worden zullen namelijk verdubbeld aan je account toegevoegd worden. Dit geldt alleen als je de Wild als vervanger gebruikt en dus niet in een eigen combinatie. Wanneer je meerdere Wilds van links naar rechts op een winlijn weet te draaien wordt er bij Mermaids Gold namelijk ook een prijs uitgekeerd. Hiervoor moet je minimaal 2 Wild symbolen op aaneengesloten rollen zien te draaien, waarbij het begin uiteraard ook moet starten op de eerste rol.

Prijzen en inzetten

Mermaids Gold videoslotsTijdens het draaien van de Mermaids Gold rollen kun je op deze videoslot natuurlijk heel wat verschillende winsten bijeen spelen. Prijzen die bij Mermaids Gold gewonnen kunnen worden zijn in deze speelautomaat weergegeven in een zeer overzichtelijk prijzentabel. Zo weet je vooraf welk aantal symbolen welke prijs op zal leveren.

Om tot de prijzen te kunnen komen zal je eerst moeten inzetten. Je kunt bij dit spel inzetten met een minimaal bedrag van slechts 10 cent per draai. Mocht je met meer geld willen spelen dan is er een maximale inzet toegestaan van 10 euro.

Beoordeling Mermaids Gold

Na het spelen van Mermaids Gold kunnen wij wel concluderen dat dit spel niet alleen grafisch mooi wordt weergegeven, maar dat eigenlijk het hele totaalplaatje wel compleet is. Met alle voorkomende symbolen kunnen er prijzen gewonnen worden en alle toegevoegde symbolen hebben een duidelijke functie. Met Wilds, Scatters en free spins worden je kansen op winst dan ook direct groter gemaakt. Dankzij het feit dat er met verschillende inzetlimieten gespeeld kan worden is Mermaids Gold voor iedereen beschikbaar gemaakt. Dit is juist de bedoeling als er bij een online casino gespeeld wordt, dus dat doel is met deze videoslot wel bereikt.