Merry ChristmasWil jij helemaal in de gezellige sferen van kerstmis komen? Speel dan eens deze Merry Christmas video slot ontwikkeld door Playson. Dankzij deze ontwikkelaar kan je tijdens het wagen van een gokje helemaal gaan voor grote prijzen en gezelligheid. Jouw cadeau is dit jaar wellicht een hele grote prijs, dankzij alle symbolen die je bij het spelen van Merry Christmas kunt draaien.

Deze video slot is uiteraard geheel op basis van het thema ingedeeld. In een sneeuwachtige omgeving met kerstbomen en versiersels is het de bedoeling dat jij winsten bij elkaar weet te spelen. Dit spel is voorzien van de nodige animaties en ook de geluidseffecten die tijdens het spelen gebruikt worden zijn geheel in stijl van het thema. Bij het spelen van Merry Christmas kan je genieten van een hoop spanning en plezier, waarbij het behalen van winst uiteindelijk je doel zal zijn.

Vorm zoveel mogelijk symboolcombinaties

Om winst aan je saldo toe te kunnen laten voegen is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk combinaties van soortgelijke symbolen weet te draaien. Bij het spelen van Merry Christmas kan je al winnen door 2 symbolen van dezelfde soort op de juiste manier op de winlijn te draaien. Een juiste manier is een combinatie die start op rol 1 en de winlijn volgt van links naar rechts. Prijzen worden daarbij alleen uitgekeerd voor symbolen die aaneengesloten aan elkaar gedraaid zijn op de winlijn. Om tot winsten te komen kan je bij Merry Christmas winnen op maximaal 21 winlijnen. Deze zijn verdeeld over 5 aanwezige rollen, waar je 3 rijen met symbolen op kan vullen. Alle symbolen hebben met kerstmis te maken en weten de sfeer er draai voor draai goed in te brengen.

Gedekte tafel vol Wilds

De Wild symbolen die je van dit spel kan draaien zijn de symbolen met een gedekte tafel. Om met deze Wild winsten bij elkaar te spelen kan je deze als eigen symbool op een winlijn draaien. Je hebt dan al een winst te pakken vanaf 2 Wild symbolen. Daarnaast kan je met de Wild symbolen ook andere combinaties van reguliere symbolen afronden. Heb je bijvoorbeeld 2 reguliere symbolen op een winlijn en één of meer Wild symbolen? De prijs die je uitgekeerd krijgt zal worden uitbetaald op basis van de prijs die normaal met de reguliere symbolen gewonnen zou zijn geworden.

Merry Christmas gokkast

Scatters, Free spins en een extra Wild

Tijdens het spelen van Merry Christmas kan je ook winsten bij elkaar spelen met de Scatter symbolen. Deze kunnen niet rechtstreeks een prijs opleveren, maar heb e 3 of meer klokken dan krijg je 15 free spins toegekend. De free spins van Merry Christmas zijn een hele bijzondere feature.

Hierbij krijg je namelijk 2 verschillende Wild symbolen beschikbaar en kan er gewonnen worden met een bonusgame. Alle free spins die gespeeld worden zullen worden afgehandeld op basis van de laatste inzet. Daarnaast kan je nieuwe free spins winnen door opnieuw minimaal 3 Scatter symbolen te draaien. Hierbij krijg je 15 nieuwe free spins die toegekend zullen worden aan het saldo waar op dat moment nog van gedraaid wordt. Deze zullen er dus direct bij worden opgeteld.

Vermenigvuldigers winnen in een bonusgame

Om de bonusgame te kunnen activeren moet je 2 bonussymbolen draaien. Eén hiervan moet gedraaid worden op rol 1 en de andere op rol 5. Tijdens het bonusspel moet je een kerstboom kiezen om vermenigvuldigers te vinden. Zodra er een lege zak gevonden wordt komt het bonusspel ten einde en wordt je teruggebracht naar het basisspel van Merry Christmas.

Merry Christmas inzetlimieten

Ga je inzetten op de Merry Christmas video slot, dan heb je de mogelijkheid om het aantal winlijnen te veranderen en kan je de muntwaardes aanpassen. Het aantal winlijnen aanpassen is niet aan te raden, omdat je hiermee ook de kansen tot winst mee naar beneden zal brengen. Muntwaardes van Merry Christmas kunnen ingesteld worden van 1 cent tot en met 2 euro. Minimaal wordt er bij het gebruik van alle winlijnen dus gespeeld met 21 cent. Maximale inzetten die je bij deze video slot kunt plaatsen komen uit op een bedrag van 42 euro per draai.

Beoordeling

Na het testen van Merry Christmas zijn wij tot de conclusie gekomen dat er bij dit speel heel wat winsten te behalen zijn. Alles is werkelijk aanwezig van Wild symbolen tot Scatters, bonussen en vermenigvuldigers. Ontdek het spel gratis of speel voor echt geld om de mogelijkheden van winnen direct zelf te kunnen ervaren.