Merry Xmas gokkastOké, oké misschien is het wel helemaal geen kerst wanneer je dit spel gaat spelen maar dat neemt niet weg dat Merry Xmas een heel vermakelijk spel kan zijn. Wil je weten waarom? Omdat het werkelijk cadeautjes regent. Of sneeuwt eigenlijk. Want wat is kerst zonder sneeuw? Bij deze online kast draait alles om de presentjes die de kerstman speciaal voor jou heeft meegenomen. Met vijf rollen en vijftien winlijnen, wat een beetje een ongebruikelijk aantal is, kun je al inzetten vanaf 1 cent tot en met 19 euro.

Onze tip is om daar ergens in het midden te gaan zitten, vanaf 50 cent ofzo kun je namelijk al prima prijzen winnen met dit spel. Hetgeen waar dit spel zich in het basisspel al mee onderscheidt, is het feit dat je niet alleen prijzen kunt winnen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links. Dat wil zeggen dat je dus wanneer je er vijf op een rij hebt, je een hele hoop geld kunt winnen, nog meer dan bij andere spellen.

Dit zorgt er dus voor dat de 15 winlijnen helemaal niet zo weinig lijkt als dat je eigenlijk zou denken. Sterker nog, wanneer je drie dezelfde symbolen op rij 2, 3 en 4 hebt, kun je ook nog geld verdienen en dus wordt het volledige traditionele van links naar rechts principe over boord gegooid. Bij dit spel zit verder nog een max bet knop zodat je makkelijk en snel een hoge inzet kan doen en een autoplay knop zodat je het tempo in dit toch al vrij rappe spel nog hoger kunt houden.

Wilds zijn vermenigvuldigers op de Merry Xmas slot

Het basisspel van Merry Xmas is dus al een stuk uitgebreider en winstgevender dan de meeste traditionelere kasten en dat is ook precies wat dit spel zo aantrekkelijk maakt. Bovendien zijn er ook nog wilds te vergeven binnen het basisspel en die variëren ook nog eens allemaal van soort. Je hebt namelijk wilds als vermenigvuldigers.

Alle wilds zijn een vervanger voor elk symbool behalve een cadeautje, die kunnen je namelijk iets anders opleveren. De wilds zijn niet sticky maar kunnen dus oplopen tot een vermenigvuldiger van maar liefst 5 keer de normale prijs. Wanneer je dus een prijsje van 100 coins wint, kan deze zomaar ineens oplopen tot 500. Daar bovenop kun je ook nog eens gokken, wat wil zeggen dat je je prijs kunt blijven vermenigvuldigen zo lang je de juiste kleur of soort van de kaart weet te raden.

Pas wel op dat je niet al je mooie prijzen hiermee verspeelt! Het leukste aan dit spel zijn echter, zoals eerder gezegd, de cadeautjes. Wanneer je de drie verschillende verpakte cadeautjes weet te draaien, mag je een cadeau openen met een mooie prijs erachter. Die prijzen kunnen enorm oplopen dus zorg dat je in de tijd dat je speelt in ieder geval een keer aan het grote geld hebt mogen ruiken.

merry xmas play n go

Van de Merry Xmas krijg je spontaan zin in kerst

Merry Xmas is een vrolijk, leuk spel dat een goede sfeer neerzet. Wanneer je het buiten het kerstseizoen speelt krijg je spontaan zin om lekker knus bij de kerstboom te gaan zitten om cadeautjes uit te pakken. Hoewel de kerstboom er dan misschien niet staat, kun jij alsnog je cadeautjes uitpakken bij dit spel en dat is nu net het meest aantrekkelijke aan dit spel.

De opvallende gameplay daarbij opgeteld (dat je op alle rollen altijd prijs kunt winnen wanneer je alle winlijnen hebt aangezet), maakt dit tot een leuk, en bij vlagen toch uitdagend spel. Bovendien kunnen de wilds in dit spel je ook nog eens op een makkelijke en overzichtelijke manier een hoop extra geld opleveren dus het basisspel is leuk genoeg om even vol te houden.