million cents gokkastMet online gokkasten kun je eigenlijk alle kanten op. Dat weet Isoftbet ook en van dat idee maken ze duidelijk gebruik. Ze hebben al gokkasten gemaakt aan de hand van films en series, ze hebben fictieve thema’s bedacht en nu kan er ook wel een mengelmoes van een videoslot en een echte gokkast bij. Million Cents is weer net even anders dan wat je gewend bent.

Hoe ziet Million Cents eruit?

De gokkast Million Cents heeft een eigenzinnig uiterlijk, maar zoals we inmiddels van Isoftbet gewend zijn, past alles weer perfect bij elkaar. Het thema ligt tussen een ouderwetse gokkast en een moderne videoslot in. De achtergrond is rozerood met paars met een soort netpatroon er doorheen. De kast zelf is strak vormgegeven met een wit roze gestreept randje er omheen. De knoppen zijn in dezelfde kleur als de achtergrond, enkel een paar tinten donkerder. De achtergrond van de kast zelf is zwart, met daarop de zeer opvallende symbolen.

Vooral door deze symbolen is de mengelmoes tussen een normale gokkast en een videoslot goed te zien. Qua symbolen is er gebruik gemaakt van de bekende kers, de 7, dezelfde 7 met een vlammetje erin, een dubbele 7 en het BAR teken in twee verschillende kleuren. Daarnaast is er een 0, 00, 10, een Fortune symbool en een Wild. Op de achtergrond klinkt heel zacht een vrolijk muziekje en door middel van sprankelende geluiden word je op de hoogte gehouden dat je iets gewonnen hebt.

Hoe werkt de gokkast Million Cents?

Million Cents is een videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen. Deze lijnen komen van beide kanten. Opvallend is het grote aantal dezelfde symbolen bij elkaar. Het zijn geen gestapelde symbolen, maar er is niet veel diversiteit binnen de symbolen waardoor vaak diezelfden voorbij komen en ook grote reeksen vormen. De wild kan een symbool vervangen om daarmee een winnende lijn te maken.

Dit kan met bijna ieder symbool, op de 0, 00 en de 10 na. Daarbij levert de wild zeer veel muntjes op als je er drie of meer op de rollen hebt. Ook de Fortune is een mooi symbool om munten mee te verdienen. De 0, 00 en de 10 zijn geen opvallende symbolen, maar juist met deze symbolen maak je kans op de dikke prijs, mits je met de maximale inzet speelt.

Als ze in de juiste volgorde staan, met de 10 vooraan kun je prijzen winnen. Enkel met de 10 is er al geld te verdienen. Hoe meer nullen er achter komen, hoe hoger je prijs. Als de combinatie een miljoen laat zien, dus 10 + 0 + 0 + 0 + 00 is het mogelijk een miljoen munten te winnen, echter is dit wel weer aan bepaalde richtlijnen verbonden. Dit is de jackpot in het spel. Het is niet mogelijk te gokken met de prijzen die je per ronde wint.

million cents online slot

Hoeveel kun je inzetten?

Om Million Cents te kunnen spelen is de minimuminzet €0,20 per draai. Je kunt kiezen uit het aantal munten per winlijn en je kunt de waarde van de munten bepalen. Per draai kun je 1 tot en met 5 munten inzetten per winlijn. Je speelt automatisch met 20 winlijnen. De muntwaarde kun je instellen voor 1, 2, 5 of 10 cent. De maximale inzet voor Million Cents is dus €10,- per draai. Hoe meer je inzet, hoe hoger de prijzen zijn die je kunt winnen. Je kunt er ook voor kiezen deze gokkast eerst even gratis uit te proberen. Dit kun je onbeperkt doen, zodat je ook goed kunt bekijken welke inzet het meeste voor jou oplevert. Natuurlijk kun je ook gewoon gratis blijven spelen als je dat leuker vindt.

Wat vinden wij van de gokkast Million Cents?

Million Cents ziet er sowieso erg goed uit. De gokkast is weer netjes vormgegeven en juist dat stukje wat doet denken aan een ouderwetse kast, maakt het een interessant design. Het spel is ook leuk, ook al zitten er geen extra spellen in verwerkt. Het is eenvoudig en toch spannend. Qua winst en verlies is het ook netjes in balans waardoor je niet ontmoedigd raakt, maar ook niet te snel overmoedig wordt. Hij blijft leuk en interessant en daarom vinden wij deze gokkast de moeite waard om eens te proberen.