Deze geheel in Griekse stijl uitgevoerde videoslot is door Endorphina zo ingericht dat het thema heel duidelijk naar voren komt. Als je op Minotaurus in gaat zetten kun je rekenen op voldoende winkansen, die behaald kunnen worden met het plaatsen van verschillende inzetten. Om tot een inzet te kunnen komen zal je bij het spelen van deze Minotaurus videoslot de BET knop moeten gebruiken en kun je ook de LINES knop gebruiken om het aantal winlijnen in te stellen.

1000 credits per draai!

Daarnaast kun je linksboven bij je credits tegoed zelf de muntwaarde per credit instellen. Dit kan van minimaal 1 cent tot en met maximaal 5 euro. In totaal kun je bij het spelen van deze gokkast tot een maximaal van 1000 credits per draai gebruiken om tot een winst te kunnen komen. Uiteraard kun je met deze inzetten ook heel wat mooie prijzen in de wacht slepen. Alle prijzen die binnengehaald kunnen worden zijn bij deze slotmachines terug te vinden in een uitgebreide prijzentabel door op de MENU knop te klikken.

Speldetails Minotaurus videoslot

Om bij het spelen van deze Minotaurus videoslot een succes te kunnen gaan behalen wordt er gespeeld op een totaal van 5 rollen. Op iedere rol kun je bij dit spel 3 symbolen terugvinden, wat betekend dat winsten in totaal behaald kunnen worden met 15 symbolen per draai. Als jij meerdere soortgelijke symbolen van links naar rechts op een winlijn weet te draaien zal er een prijs uit worden gekeerd.

Deze prijs wordt uiteraard alleen gewonnen als 1 van de 10 winlijnen gevolgd wordt en daarbij de combinatie wordt gestart op de eerste rol van het spel. Voor het behalen van een winst kun je bij deze Minotaurus videoslot alle voorkomende symbolen gebruiken. Daarbij is er als extra bovendien een Wild symbool aanwezig, waarmee jouw kansen op het winnen van een prijs direct verhoogd zullen worden.

Minotaurus Wild

De Minotaurus die je tijdens het draaien van deze gelijknamige videoslot kunt draaien is beschikbaar als een Wild symbool. Met dit symbool kunnen alle andere symbolen worden vervangen, wat dus betekend dat deze Wild gedraaid wordt als een soort joker.

Op het moment dat je op een winlijn minimaal 2 reguliere symbolen en een Wild symbool gedraaid hebt zal een prijs alsnog worden uitgekeerd. Het leuke van deze Wild is dat een hele rol met dit symbool bedekt zal worden en dat er een vermenigvuldiger toegekend zal worden om de prijzen met een Wild verhoogd uit te keren. Wild symbolen kunnen geen eigen prijzen opleveren, wat voortkomt uit het feit dat je deze symbolen alleen kunt draaien op rol 2, 3 en 4.

Minotaurus

Re-spins

Zodra er een combinatie afgerond wordt dankzij de Wild functie zullen er re-spins worden gestart. Hiermee worden de rollen opnieuw gedraaid en kunnen uiteraard meerdere nieuwe prijzen behaald worden. De re-spins functie treed geheel gratis in werking en zal dus geen geld van je saldo inhouden. Als je tijdens het spelen met de re-spins opnieuw een Wild symbool ziet verschijnen, maar er wordt geen winlijn meer gevormd, dan kunnen er geen nieuwe re-spins gevormd worden. Uiteraard zal de re-spins functie altijd stoppen als er geen winlijnen meer worden gecompleteerd.

Gamble spel in eigen stijl

Na het winnen van een prijs op een winlijn zal je een gokje kunnen wagen door de TAKE RISK knop te gebruiken. Met de gewonnen prijs kan je een verdubbeling winnen in een geheel in eigen stijl uitgevoerde gokspel. Als je deze opent zal je de Minotaurus en de krijger zien. Door op de GAMBLE knop te klikken zal worden onthuld of je wel of geen verdubbeling van je gewonnen prijs hebt weten te winnen.

Beoordeling

Tijdens het spelen van deze Minotaurus videoslot hebben wij ontdekt dat alles door Endorphina geheel compleet is gemaakt. Zowel grafisch als qua geluiden kun je bij deze videoslot namelijk rekenen op de optimale spelbeleving en ook de prijzen die gewonnen kunnen worden zijn niet mis. Dankzij de Wild functie krijg je extra kansen op winst, waardoor je uiteraard geholpen wordt door de re-spins die gegeven worden. Al met al zorgt deze extra functie er mede voor dat het spelen van Minotaurus echt de moeite waard zal zijn.