Miss Midas nextgen gamingVoor spelers die op zoek zijn naar een beetje glamour tijdens het gokken is het thema van deze Miss Midas gokkast zeer zeker interessant. Grafisch en geluidstechnisch heeft ontwikkelaar NextGen er dan ook uitstekend voor weten te zorgen dat het thema goed over komt. Tijdens het spelen van deze Miss Midas videoslot zal er gebruik gemaakt worden van 5 rollen. Op deze rollen zal je om prijzen te vormen een totaal van 15 symbolen aantreffen, die uitbetalingen op zullen leveren als er meerdere van een soort op een winlijn verschijnen. Bij Miss Midas heeft NextGen er in totaal voor gekozen om gebruik te maken van 25 winlijnen.

Deze zijn van links naar rechts over de rollen verdeeld, wat betekend dat combinaties van soortgelijke symbolen alleen geld op zullen leveren als deze gestart worden vanaf de eerste rol. De prijzen die voor het winnen op deze speelautomaat beschikbaar zijn zal je terug vinden door de info button, waarmee er direct een uitbetaalschema geopend zal worden.

Miss Midas Wild symbolen

De prinses die je tijdens het gokken bij Miss Midas op rol 3 aan kunt treffen wordt in een dubbele rol mede gebruikt als Wild symbool. Anderzijds kun je met dit symbool ook eigen prijzen uit laten keren, waarvoor je er minimaal 2 van links naar rechts op een winlijn zal moeten zien te draaien. Gezien het feit dat je de Wilds alleen kunt draaien op rol 3 is er natuurlijk een extra functie aanwezig.

Dit symbool kan vanaf de middelste positie op rol 3 namelijk andere symbolen veranderen naar een gouden symbool en zo vele extra Wilds op de rollen plaatsen om mee te winnen. Als je dit symbool als Wild gebruikt zal dit betekenen dat je alle symbolen van Miss Midas met de Wild kunt vervangen. Het enige symbool dat niet voor vervanging beschikbaar zal zijn is de Scatter, omdat deze een andere functie binnen dit spel heeft.

Superbet modus in combinatie met Wilds

Het veranderen van symbolen zal bij Miss Midas afhankelijk zijn van het eventuele spelen met de superbet. Als je deze aan hebt staan kun je afhankelijk van het niveau dat je speelt meerdere symbolen in goud veranderen en zo als Wild symbool laten vormen. Zonder de superbet te gebruiken geldt dit voor 2 symbolen, maar door de supberbet te spelen op het maximale niveau zullen er 4 extra symbolen veranderd kunnen worden naar een Wild symbool.

Scatter kasteel Miss Midas

Zoals de tussentitel al weet te verraden is de Scatter die je bij Miss Midas kunt draaien te zien in de vorm van een kasteel. Met dit symbool kun je prijzen winnen vanaf iedere positie, waarvoor je minimaal 3 symbolen nodig zal hebben. Anderzijds kun je de Scatters gebruiken om een bepaald aantal free games te winnen, waarbij het aantal afhankelijk is van het aantal kastelen dat verschenen is op de rollen. Als je 3 Scatter symbolen weet te draaien zal je namelijk 15 free games krijgen en voor 4 Scatters worden er 20 free games toegekend. Het maximale aantal van 25 free games wordt zo uiteraard gewonnen als er op iedere rol een Scatter symbool gedraaid is.

Miss Midas videoslot

Speel met bedragen naar keuze

Gratis Miss Midas spelen behoort dankzij ontwikkelaar NextGen uiteraard gewoon tot de mogelijkheden. Hiervoor zal je zonder in te loggen al direct 1000 euro virtueel geld krijgen om voor je plezier mee te spelen of om te oefenen. Uiteraard zonder het risico op het behalen van een eventueel verlies. Als je geld wilt kunnen winnen dien je uiteraard wel met echt geld aan de slag te gaan. Dit doe je op 25 vaste winlijnen met muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro. Als je op de winlijnen van Miss Midas voor geld gaat spelen zal je met deze waardes altijd minimaal 25 cent als inzet moeten plaatsen. Kies je voor een hogere muntwaarde en speel je met de superbet? In dat geval zal de maximale inzet die geplaatst kan worden uitkomen op een bedrag van maar liefst 100 euro per speelronde.

Beoordeling Miss Midas videoslot

Tijdens het spelen van deze Miss Midas videoslot zal je aangenaam worden verrast door de vele extra functies die je kunt gebruiken. Het plaatsen van een inzet is erg eenvoudig en ook voor high rollers, die hoge inzetten willen gaan plaatsen, zeer zeker interessant.