De Mona Lisa is een schilderij gemaakt door Leonardo da Vinci. Het is een van de meest bekende schilderijen ter wereld en nu heeft Isoftbet, de maker van veel online gokkasten, er een gokkast omheen gemaakt. Mona Lisa Jewels is de naam van deze kast, wat behoorlijk veelbelovend klinkt. Eens kijken of die net zo goed is als de andere gokkasten van Isoftbet.

Hoe ziet de Mona Lisa Jewels eruit?

mona lisa jewels slot Mona Lisa Jewels heeft een luxe uiterlijk. Dat mag ook wel met een gokkast die gaat over de juwelen van de Mona Lisa. Achter de kast hangt een koningsblauw gordijn, alsof de gokkast op een podium staat. De kast zelf is omlijst met een versierde, gouden rand en ook de knoppen hebben een mooi gouden randje. Ook de normale symbolen hebben een gouden randje, maar deze vallen compleet in het niets bij de andere symbolen.

Natuurlijk is de Mona Lisa op de rollen vertegenwoordig, maar ze wordt geflankeerd door diamanten en andere gekleurde en glanzende edelstenen. Het muziekje dat te horen is bij iedere draai lijkt niet geheel bij de kast te passen. Het is een erg modern, dance-achtig muziekje, terwijl je bij deze kast eerder iets klassiekers zou verwachten. Zo ziet de Mona Lisa Jewels er in ieder geval wel uit, al komt het niet helemaal goed uit de verf.

Hoe werkt de gokkast Mona Lisa Jewels?

Mona Lisa Jewels is een videoslot met 5 rollen en 25 winlijnen. Deze gokkast heeft een progressieve jackpot die gewonnen kan worden door 5 Jackpot Progressive symbolen op een actieve winlijn te krijgen. Deze jackpot is enkel te verkrijgen als je met de maximale inzet speelt. Daarnaast zijn er Jewel symbolen, oftewel de grote diamant. Als je twee van deze grote diamanten op de eerste rol hebt, krijg je twee gratis spins. Tijdens deze gratis spins blijven de grote diamanten en de wilds staan.

De wild kan een symbool vervangen om hiermee een winnende combinatie te maken. Hij kan iedere symbool vervangen, op de scatter en het Jackpot Progressive symbool na. De wild kan wel de plaats innemen voor de grote diamant, echter kun je hier geen gratis spins mee krjigen. Nog een andere weg om gratis spins te verkrijgen is door middel van de scatter. Als je drie Mona Lisa’s op de rollen krijgt, ontvang je 10 gratis spins. De wild fungeert tijdens deze ronde als verdubbelaar.

De inzet voor de Mona Lisa Jewels

Mona Lisa Jewels gokkast De inzet is te bepalen door de muntwaarde, het aantal te spelen winlijnen en het aantal munten per actieve winlijn. De muntwaarde kun je instellen van 1, 2, 5, 10, 25 of 50 cent. Daarnaast kun je kiezen met alle 25 winlijnen te spelen, maar je kunt ook kiezen voor 1, 5, 10, 15 of 20 lijnen. Als laatste kun je 1 tot 10 munten inzetten per winlijn. De minimale inzet bedraagt €0,01 met maar 1 actieve winlijn en de maximale inzet bedraagt €125,- per draai. Daarnaast kun je ook onbeperkt gratis spelen om bijvoorbeeld de kast even uit te proberen.

Wat vinden wij van Mona Lisa Jewels?

Mona Lisa Jewels heeft een luxe uiterlijk, maar ergens komt het niet helemaal goed uit de verf. Misschien komt dat door het contrast tussen de kleurrijke edelstenen en de ietwat vage Mona Lisa. De gokkast oogt wat goedkoper dan de bedoeling is, aangezien wel te zien is wat de echte bedoeling was. Het spel zelf is ook wat magertjes. Natuurlijk komt er bij een gokkast ook een heleboel geluk kijken, maar deze kast is niet heel erg gul in het geven, waardoor je toch al vrij snel verlies maakt.

Het is lastig dit verlies weer bij te halen. De balans tussen winst en verlies dreigt bij Mona Lisa Jewels een beetje richting verlies uit te slaan en dat is natuurlijk jammer als je het speelt. Wil je de gokkast toch proberen, dan zouden we aanraden eerst even de gratis versie te proberen, alvorens je er geld in steekt. Je kunt dan zelf beoordelen of dit voor jou ook geldt of dat jij meer geluk hebt.