Win buitenaardse geldprijzen in Money Mad Martians

Money Mad Martians is een gokkast die ontwikkeld is door Barcrest. Het strakke design, in ruimte-thema, is iets wat we niet bij alle gokkasten zien en het spel is alleen daardoor al de moeite van het proberen waard. Planeten, UFO’s, sterren en ook kleine groene marsmannetjes zijn aanwezig is deze online gokkast. En niet alleen de achtergrond van het spel ziet er gaaf uit, ook aan de details is gedacht, zoals bijvoorbeeld de achtergrond van de rollen.

Ga voor het kosmische geld en de marsmannetjes

money mad martians In dit spel zijn er tien vaste winlijnen, waar je al voor één cent aan mee kunt doen. Ga je voor een hogere winst, dan is het ook mogelijk om met grotere bedragen te spelen. Voor de liefhebber bestaat er de mogelijkheid om de Auto Play-functie te selecteren, waardoor er automatisch vijftig draaien worden gedaan. Deze functie stopt wel na elke bonusoptie, dus dan zal je de functie opnieuw moeten starten. Er zijn een aantal standaard- en bonussymbolen aanwezig in deze gokkast.

Kosmisch geld is het symbool waarmee je het meeste verdient. Vijf van deze symbolen op een rij bezorgen je 250 coins, bij vier symbolen krijg je er 100. Een ander waardevol symbool is het marsmannetje, waarbij je 160 coins verdient als je er vijf op één rij weet te krijgen. Daarnaast zijn er ook nog speelkaart-symbolen, die je het vaakst winst bezorgen. Hiervoor heb je steeds 3 dezelfde symbolen nodig naast elkaar, beginnend op de linkse rol. Als je het voor elkaar weet te krijgen om drie bonussymbolen te draaien, dan krijg je toegang tot de Asteroïde Bonusgame. Voordat je daaraan begint, moet je nog één van de drie symbolen kiezen, waarvan twee er een vermenigvuldiger bevatten die je totale inzet vermenigvuldigen en waarvan er één een bonus aanbiedt.

Het zit ‘m allemaal in de bonusopties

Een gokkast wordt pas echt leuk als er ook de nodige bonusopties worden aangeboden en deze ontbreken daarom ook in Money Mad Martians niet. Eén van de bonusopties is de Reel Shuffle Bonus. Deze bonusoptie kan zomaar geactiveerd worden in het basisspel. Er verschijnt dan een UFO boven in beeld die lichtstralen naar de rollen stuurt. Hierdoor worden de posities van de complete rollen verwisseld. Dit gebeurt alleen wanneer er in eerste instantie geen winst was. Deze Reel Shuffle Bonus levert je minstens één winst op, en soms zelfs meerdere. Pick Me Bonus is een andere bonusoptie, die geactiveerd wordt als je het bonussymbool op tegelijk op rol 1, 3 en 5 weet te krijgen. Je kiest dan één van de drie symbolen en wint een vermenigvuldiger of een bonus. Wanneer je de bonus kiest, ga je verder naar de echte bonusgame.

money mad martians gokkast
In de Asteroïde Bonusgame mag je drie keer kiezen uit een veld vol asteroïden. Hierbij kan een vermenigvuldiger tevoorschijn komen of een marsmannetje. Bij de laatste worden vervolgens ook omliggende asteroïden onthuld en win je dus grotere prijzen. En het leuke is: deze bonusoptie stopt pas als al drie keer hebt gekozen of als alle asteroïden onthuld zijn. Je kunt dus zomaar 500 keer je inleg winnen. Als laatste is er ook nog de Planet Bonusoptie, die je ook kunt spelen als je een bepaalde asteroïde kiest in de Asteroïde Bonusgame. Je ziet vervolgens drie waardes op drie planeten, die beginnen te draaien. Je wint het geld dat op de planeet staat die als eerste stopt. Ook hier maak je kans op 500 keer je inleg.

Een topper onder de gokkasten

Money Mad Martians is een erg interessante gokkast, voor zowel de beginnende gokker als de wat meer ervaren speler. Als je in het strakke design de juiste symbolen weet te draaien en van de drie bonusopties weet te profiteren, dan kan het spel zomaar ineens heel leuk worden.