Mongol TreasuresBij deze Mongol Treasures videoslot wordt je door de bekende software ontwikkelaar Endorphina meegenomen naar Mongolië. Op dit spel kun je zoals de naam al doet vermoeden natuurlijk rekenen op verschillende kansen op winst, waarbij je heel wat schatten als prijs op zal kunnen gaan strijken. Als je Mongol Treasures gaat spelen kun je dit doen met een eigen saldo om geld te kunnen winnen. Daarnaast is het ook mogelijk om Mongol Treasures gratis te oefenen, waarbij geen winst behaald kan worden en je natuurlijk ook geen mogelijkheid hebt om tegen een verlies aan te lopen.

Inzetten met eigen geld kan door eerst de muntwaarde te kiezen. Dit doe je met de munt die je linksboven op deze speelautomaat terug kunt vinden. Na het kiezen de muntwaarde zal je moeten bepalen hoeveel van de winlijnen je bij dit spel wilt gebruiken. Hiervoor is een LINES knop aanwezig, die je rechtsonder in het spel terug kunt vinden. Aan de tegenovergestelde zijde is er tot slot nog een BET knop te vinden. Hiermee kun je bepalen hoeveel credits er in moeten worden gezet en hoeveel geld je daarmee per draai zal gaan spelen.

Speldetails Mongol Treasures videoslot

Als je de rollen van Mongol Treasures wilt laten draaien kun je dit doen door na je inzet op de rollen te klikken of door de SPINS knop te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de AUTO knop, waarmee je de rollen een X aantal keren op basis van een bepaalde inzet zal kunnen laten draaien. Om winst te kunnen maken op de 5 rollen van Mongol Treasures zijn er 10 winlijnen toegevoegd.

Deze kunnen winsten genereren door zoveel mogelijk combinaties van soortgelijke symbolen te draaien, startende op de eerste rol. Prijzen die beschikbaar zijn zullen bij deze slot dus alleen uit worden gekeerd als je een combinatie van links naar rechts op de rollen laat verschijnen. Om het spel overzichtelijk te maken heeft Endorphina bij Mongol Treasures een uitgebreid uitbetaalschema toegevoegd. Daarin kun je alle symbolen zien die je kunt draaien, waarbij bovendien duidelijk aangegeven staat hoeveel symbolen je van een soort nodig hebt om een prijs aan je tegoed toegevoegd te kunnen krijgen.

Scatter functie en free games

De Scatter die je bij Mongol Treasures kunt draaien heeft meerdere functies. Om te beginnen zal je door willekeurig 3 van deze Scatter symbolen te draaien een winst aan je tegoed toegevoegd krijgen. Willekeurig wil zeggen dat je dus geen winlijn zal moeten volgen en dat de posities van de symbolen dus geen betekenis zullen hebben.

Naast de prijzen die je voor een combinatie van Scatters bij Mongol Treasures zal ontvangen krijg je ook een tiental free games toegekend. Deze speel je op basis van je laatste inzet en draaien dus gratis zonder je tegoed aan saldo aan te spreken. Aan het begin van de free games zal er altijd eerst een random Expanding symbool gekozen worden. Hiermee kun je een hele rol met dit symbool bedekken en daarmee dus hogere kansen op winst genieten.

Mongol Treasures

Wild functie van Scatter symbolen

Dat de Scatter meerdere functies heeft bij Mongol Treasures heb je hierboven al kunnen lezen. Eén van de extra functies die je met dit symbool kunt genieten is de Wild functie. Als je dit symbool draait zal je andere symbolen kunnen vervangen om zo makkelijker tot een winst te kunnen komen. Je mag de Wild dus met reguliere symbolen gebruiken om een combinatie alsnog compleet te krijgen, maar het is ook mogelijk om een combinatie van symbolen te verlengen en zo meer geld aan je saldo toegevoegd te kunnen krijgen. Met de Wild zelf kunnen zoals gezegd ook prijzen worden gewonnen, maar dat is op basis van de Scatter functie die hierboven uitgelegd staat.

Beoordeling Mongol Treasures videoslot

Wellicht dat het thema van deze videoslot je niet direct aan zal spreken, maar als je in het uitbetaalschema de prijzen van Mongol Treasures hebt gezien denk je er wellicht anders over. De Scatter heeft met meerdere functies hier de bovenhand wat betreft het creëren van betere kansen op winst. Daarnaast kunnen uiteraard ook de reguliere symbolen binnen de inzetlimieten winstgevend zijn en veel geld aan je saldo toevoegen. Wij hebben het testen van deze Mongol Treasures videoslot in ieder geval als positief weten te ervaren.