Reis door de Zuid-Amerikaanse beschavingen met Montezuma

Gegroet zei de grote god Huitzilopochtli! Montezuma gokautomaat is een prachtige spel dat gebaseerd is op een oude Zuid-Amerikaanse beschaving. De legendarische krijger Montezuma neemt je mee op een reis door een mysterieuze omgeving. In Montezuma is het spel voorzien van 30 winlijnen en zijn er free spins, bonus spelen en andere leuke features. Je kunt het spel spelen op zowel Pc als Mac.

De wraak van Montezuma

De cultuur en de geschiedenis van Zuid-Amerika spelen een belangrijke rol in de verhaallijn voor het Montezuma slot. Het spel richt zich vooral op de grote krijger en keizer van de Azteekse mensen, Montezuma. Het slot zelf speelt zich af midden in de Zuid-Amerikaanse jungle en je ziet doorheen het spel reflecties van de grote beschavingen uit vroeger tijden. Reel symbolen portretteren onder meer een Arend, een gouden masker, een slangenstandbeeld, Feather Cap, een Dromenvanger, een piramide, een Azteekse prinses en ook een Azteekse krijger. De rollen zijn voorzien van een ingewikkeld gouden ontwerp met daarop het logo van het spel en een decoratieve afbeelding van Azteek vogels.

Montezuma heeft een klassieke weergave met een natuurlijke schoonheid

De symbolen die het spel kracht geven zijn prachtig met de hand getekend en roepen een authentiek Azteekse sfeer op. Met de standaard 5 x 3 lay-out en de Aas tot tien symbolen ziet het spel er verder eigenlijk uit als elke andere gokautomaat die je kunt bedenken. De Montezuma gokautomaat heeft bovendien geen vermenigvuldigers of scatters. De basis van dit spel is eigenlijk buitengewoon eenvoudig, maar blinkt uit in zijn weergave. Je wordt geconfronteerd met een wiel dat je alles kan geven, variërend van 3 tot 25 free spins.
montezuma

Tijdens het spelen van de free spins krijg je willekeurige vermenigvuldiger van 2x tot 5x. Hier zit gelijk de echte schoonheid van het spel in verborgen. De free spins leiden je op hun beurt tenminste een keer tot nieuwe gratis spins en de daarmee geactiveerde vermenigvuldiger leidt tot grote winsten. Het is mogelijk om meer dan 100 keer je inzet op één gelegenheid te winnen.

Montezuma vraagt om voorzichtigheid en het brengen van offers

Het offer wat je doet in Montezuma in de jacht op geld en naar die perfecte free spin bonusronde zijn je geld en tijd. De Azteekse goden zijn notoir en bovendien zeer moeilijk te behagen. Als je gaat spelen om te winnen maak dan een begroting voor tenminste 200 spins. Soms komen de free spins vaak voorbij en zul je slechts weinig winnen en andere keren moet je een lange tijd wachten onder de brandende Azteekse zon voordat de zo gewilde free spins verschijnen. Maar als je zowel de tijd, het geduld en het geld er voor op kunt brengen dan zal Montezuma je meer dan rijkelijk belonen. Neem je tijd om de stappen naar de top van de piramide te maken en zie hoe je inzet op relatief eenvoudig wijze een onwijs aantal keren wordt verdubbelt.

Wachten op de bonusronde is een uitdaging op zich

Het schild symbool is de scatter en je hebt tenminste 3 schilden nodig om de free bonus spins te activeren. In plaats van een vast bedrag verschijnt een spinnewiel die je als speler beloont met een variatie tussen 3 en 25 free spins. Tijdens deze speelronde komt er een andere rol in het spel met een vermenigvuldiger die ligt tussen 2 en 10 en die van toepassing is op elke afzonderlijke spin. Montezuma geeft spelers bovendien een bonus garantie. Dit komt niet vaak voor bij online gokautomaten maar het is zeker een van de meer aantrekkelijke eigenschappen van het spel. Deze garantie houdt in dat iedere feature die eindigt met minder dan een vermenigvuldiger van 10 x automatisch zal worden verhoogt tot 10 x de totale inzet, waardoor je winstbedrag automatisch mee stijgt.