Het thema van de More Gold Diggin’ videoslot is weer een mijngebied meer dan honderd jaar geleden ergens in het noordwesten van Californië. De twee kleine en arme kerels met de namen Jeb en Cletus zijn nog steeds op zoek naar goud in de mijnen om de liefde van Daisy te veroveren.

De eerste release van Gold Diggers had 30 winlijnen, een click me functie en een bonusronde. De More Gold Diggin’ is iets conservatiever en beschikt over 25 winlijnen op vijf rollen. Het maximaal aantal munten dat je kunt winnen is maar 2.330.000 credits!

Kenmerken van de More Gold Diggin’ videoslot

De graphics waren al geweldig bij de eerste versie, maar hier zijn ze nog mooier en realistischer met echte 3D animaties. Bij deze game vallen de symbolen op hun plaats zo als je dat ook kent van de populaire gokkast van Netent: Gonzo’s Quest.

Elke keer dat je drie of meer dezelfde symbolen op een rij krijgt ontploffen deze en vallen er nieuwe in hun plaats. Voor nog meer spanning heeft Betsoft Gaming een Exploding Symbol Multiplier functie toegevoegd voor nog mooiere prijzen. Als je een prijs wilt verdubbelen is dat erg leuk op de More Gold Diggin’ videoslot. Goudzoekster Daisy legt een aantal kaarten op tafel waarvan een open. Kies een kaart, en hoop dat deze hoger is dan de open kaart en verdubbel je inzet.

More Gold Diggin

Bonussen

De More Gold Diggin’ gokkast is erg overzichtelijk en leuk om te spelen. Inzetten kan vanaf 0.50 cent tot 125€ per draai. Het is dus een videoslot die voor iedere speler bereikbaar is.
Gopher is de vette hamster die van tijd tot tijd op de rollen verschijnt. Je hebt allerlei verschillende symbolen als diamanten, zilver, olie en goud symbolen. Het wild symbool is dat van een paar staven dynamiet waarvan je er minstens drie moet hebben om de Free Spins Bonus te activeren. Ben je hier eenmaal beland, dan kan je je opmaken voor hele mooie prijzen.

Conclusie

De More Gold Diggin’ videoslot is een fantastische online gokkast van Betsoft Gaming met prachtige 3D graphics en trapsgewijze symbolen die op hun plaats vallen. Met de speciale Exploding Symbols Multiplier x5 en de Free Spins Bonus wordt ook jij een echt goudzoeker!