Nog meer Lucky and Wild

More Lucky and Wild is een traditioneel ogende fruitautomaat. De figuren zijn de populaire 7’s, belletjes en verschillende soorten fruit. Dat beloofd veel goeds voor de echte liefhebber van fruit automaten. Je hoeft niet veel in te stellen en het speelt gemakkelijk. Een eenvoudige fruitautomaat waar de liefhebber maximaal plezier uit kan halen. Is deze spelmanier iets voor jou? In dat geval is More Lucky and Wild zeker het proberen waard.

More Lucky and Wild

In het geval van More Lucky and Wild speel je altijd met 40 lijnen. 40 lines fixed heet dat bij deze videoslots. Je kunt dus niet zelf kiezen met hoeveel lijnen je speelt, maar je kunt uiteraard wel bepalen hoeveel je per spelronde in wilt zetten. Wat dat inzetten betreft, kun je 40, 80, 200, 400 of 800 inzetten. De keuze is aan jou en kan iedere beurt anders zijn. Voor de rest hoef je niets te doen, waardoor het een eenvoudig te bespelen fruitautomaat is. De vele winlijnen zorgen ervoor dat je een grote kans hebt op een winnende combinatie. Ook dat is een leuke eigenschap van deze kast.

Zelfs als je een paar keer verliest heb je de mogelijkheid om weer terug te komen en als nog een winst te hebben over het totaal. Zoals bij vrijwel iedere gokkast is er bij More Lucky and Wild ook sprake van een videoslot met 5 rollen. In totaal zijn er 9 verschillende kaarten. 3 van die 9 kaarten zijn speciale kaarten, namelijk de Wild kaart, Scatter kaart en een speciaal symbool. Dit speciale symbool is van toepassing op alle omliggende kaarten en wordt een Wild kaart.

De regels

De regels van More Lucky and Wild zijn erg eenvoudig. In de paytable kun je vinden hoeveel je wint voor iedere combinatie. De Scatter winst wordt boven de normale winst opgeteld. Verder lopen zoals normaal de winlijnen van links naar rechts. Iedere winnende combinatie wordt dus ook van links naar rechts uitbetaald, behalve in het geval van een Scatter. Je krijgt altijd de hoogste winst uitbetaald. Ook wordt altijd de langste combinatie uitbetaald. Dat zal ervaren spelers allemaal bekend zijn. Dat is prettig, want je weet waar je aan toe bent met deze kast.

More Lucly and Wild gokkast

Jackpot bonus spel

Ook leuk om te weten is, dat More Lucky and Wild ook toegang geeft tot mogelijke deelname aan het Jackpot Cards spel. Dat is een apart bonus spel waar willkeurige spelers toegang toe krijgen. Altijd leuk om een kans te hebben op een extra spel en extra winsten.

Gokken geeft plezier

Je hoeft een liefhebber van een gokkast natuurlijk niet te vertellen dat gokken een leuke bezigheid is. Naast het bekende draaien aan de fruitautomaat kun je bij More Lucky and Wild ook gebruik maken van de Gamble functie. Wanneer je een winst hebt geboekt bij het normale spel kun je ook nog proberen deze winst hoger te maken. Dat kun je doen door je winst in te zetten op een extra spelletje.

Je moet hierbij raden of een kaart rood of zwart is. Door het goed te raden kun je tot een aantal keer toe je winst verdubbelen. Raad je het echter verkeerd, dan verlies je de hele inzet. Dit is een hele leuke functie van deze spelkast en kan voor geweldige momenten zorgen. Wanneer je bijvoorbeeld een dikke winst weet te verdriedubbelen, dan geeft dat grote vreugde.

Simpel en goed

Simpel en goed, daar kun je More Lucky and Wild mee omschrijven. Houd je van traditionele fruitautomaten, dan zal deze kast je zeker bevallen. Geen fratsen, maar gewoon lekker gokken. Dat is wat EGT met More Lucky and Wild heeft neergezet.