Munchers videoslotDeze Munchers videoslot heeft alles te maken met verschillende vleesetende planten. Met de 5 rollen die tijdens het spelen van deze game beschikbaar zijn zal je in totaal 15 symbolen per draai zichtbaar weten te krijgen. In de kassen van Munchers zal je met deze symbolen combinaties moeten zien te vormen, bestaande uit zoveel mogelijk symbolen van een gelijkwaardige soort.

Als je dit voor elkaar weet te krijgen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om een uitbetaling te ontvangen. Een combinatie moet namelijk gedraaid worden vanaf de eerste rol en vanaf daar een winlijn weten te volgen op aaneengesloten rollen. Als dit lukt zal je bij Munchers een uitbetaling krijgen aan de hand van het uitbetaalschema. Deze is links in het spel terug te vinden onder de info button en zal exact laten zien welke combinatie je moet draaien om specifieke gezien een uitkering te kunnen krijgen.

Speel met bedragen naar keuze op deze Munchers slot

Of je nou een nieuwe speler bent of al ervaring hebt met videoslots als Munchers maakt niet uit. NextGen heeft bij deze speelautomaat de inzetlimieten namelijk zo neergezet dat het spel bereikbaar zal zijn voor ieder budget. Belangrijk om te weten is dat je bij het plaatsen van een inzet muntwaardes kunt kiezen van 1 cent tot en met 2 euro, waarbij inzetten geplaatst kunnen worden met maximaal 25 winlijnen.

Als je eventueel met een minder aantal lijnen zou willen spelen is dit een optie, maar uiteraard qua kansen op winst niet aan te raden. Bij het gebruik van alle 25 winlijnen komt de minimale inzet bij Munchers uit op 25 cent per draai en zal je maximaal met een bedrag van 50 euro op de rollen van deze gokkast kunnen gaan spelen. Wil je eerst gratis oefenen of zomaar voor je plezier gratis inzetten plaatsen, dan is dit bij de vele NextGen casino’s uiteraard ook een optie.

Scatter symbool Munchers

Waar planten zijn is uiteraard ook een gieter nodig. Het is dan ook niet gek dat er bij Munchers gekozen is voor een gieter als Scatter. Als je op de rollen bij dit spel minimaal 2 Scatter symbolen weet te draaien zal je direct een vermenigvuldiging van je inzet ontvangen. Anderzijds kun je naast je prijzen bij Munchers ook 10 free games krijgen, die je ontvangt als er in totaal minimaal 3 Scatters op de rollen zijn gedraaid. Met de free games kun je allerlei verschillende prijzen binnen halen zonder daar geld voor kwijt te zijn. Een extra feature die tijdens de free games actief zal zijn is geldig voor de Wilds. Deze zullen op alle posities uitschuiven en zo hele rollen kunnen gaan bedekken om prijzen op te leveren.

Vleesetende plant als Wild

Het thema van Munchers komt direct in dit spel weer terug door gebruik te maken van een vleesetende plant als Wild. Deze kan alle andere symbolen vervangen op alle rollen om makkelijker een combinatie van symbolen te completeren. Het enige symbool dat voor vervanging uitgesloten zal zijn is de gieter als Scatter.

Je kunt het symbool gebruiken om een combinatie alsnog te kunnen completeren, maar ook om een combinatie langer te maken en zo prijzengeld binnen te kunnen halen. Voor het Wild symbool geldt dat je deze niet alleen zal kunnen gebruiken als vervanger, maar ook om eigen prijzen te winnen. Hierdoor zal je met minimaal 2 Wild symbolen op de rollen ook gewoon een reguliere prijs uitgekeerd worden. Zoals hierboven gezegd zal je tijdens de free games van Munchers kunnen rekenen op een Expanding Wild functie voor deze symbolen.

Munchers Nextgen gamging

Beoordeling Munchers videoslot

Dat je op de achtergrond van Munchers een kas aantreft met allerlei planten pas uiteraard zeer goed bij het thema dat gebruikt is. Ook de geluidseffecten maken het geheel beter en zullen extra spanning geven op de vele hoe prijzen die tijdens het spelen van deze slotmachine gewonnen kunnen worden. Naar onze mening kunnen wij met deze review stellen dat ontwikkelaar NextGen, ondanks het drukke uiterlijk, alsnog een overzichtelijk spel neer heeft weten te zetten. De knoppen kunnen namelijk makkelijk bediend worden en ook de prijzen die je kunt winnen zijn door middel van het uitbetaalschema uiterst overzichtelijk weergegeven.