Musketeer Slot isoftbetDe drie musketiers, een heldhaftig en nobel verhaal over de jonge d’Artagnan die zich aansluit bij de Musketiers die de koning van Frankrijk beschermen. Er zijn al veel verschillende films over verschenen en nu heeft Isoftbet er ook een gokkast bij gemaakt. Isoftbet is goed in het maken van mooie online gokkasten, dus laten we eens gaan kijken of Musketeer Slot in dit rijtje van gokkasten past.

Hoe ziet Musketeer Slot eruit?

Voor de een is het verhaal van de musketiers een helden verhaal, voor de ander betekent het romantiek. Isoftbet is vooral de romantische hoek ingeslagen. Op de achtergrond is een mooi Frans landschap te zien met water er een brug. De kast zelf lijkt van pleisterwerk, met een omlijsting van zilver. Op sommige plekken is de omlijsting versierd met zilveren bloemen en krullen en paarse edelsteentjes. Ook de knoppen hebben een lijst van gedraaid zilver. Van binnen zijn de knoppen helder lichtblauw. De achtergrond van de kast zelf is paars met een werkje erin als bij een mooi behang.

De normale symbolen hebben ook een randje van zilver, al is dit maar een simpel glansrandje. Een aantal bijzondere symbolen hebben dezelfde rand als de kast. Dit zijn de drie musketiers en een mooie dame, waarschijnlijk Milady de Winter. Dit is tevens de scatter. Naast deze personen heeft ook de wild, een mooi kasteel, een zilveren rand. Verder zijn er nog oude wapens te zien, zoals een kruisboog en een Middeleeuws pistool.

Hoe werkt de gokkast Musketeer Slot?

Musketeer Slot is een videoslot met 5 rollen 20 winlijnen. De kast heeft geen jackpot en het is ook niet mogelijk om te gokken met de prijs die je wint in een ronde. Deze slot heeft echter wel een wild en een scatter die beide meerdere mogelijkheden hebben. De wild, het middeleeuwse kasteel, kan een symbool vervangen om hiermee een winnende lijn te maken. Dit geldt voor ieder symbool, op de scatter na.

Daarnaast kan een rol opeens in een extended wild veranderen. Dit gebeurt geheel willekeurig en kan leuke prijzen opleveren. De scatter, Milady de Winter, geeft je een aantal gratis spins. Het aantal spins dat je krijgt, is afhankelijk van het aantal scatters die je op de rollen hebt. Tijdens de gratis spins kan de wild ook random een hele rol opeisen. De wild wordt dan een sticky wild en blijft de rest van de gratis spinrondes staan. Aan het eind van de gratis spinrondes kun je een verdubbelaar winnen, die jouw winst met een bepaald getal verdubbelt.

Musketeer slot gokkast

De maximale en minimale inzet

Qua inzet voor Musketeer Slot heb je heel wat keuzes. Om te beginnen kun je aangeven met hoeveel winlijnen je wilt spelen. Hierbij kun je kiezen uit 1, 5, 10, 15 of 20 lijnen. Vervolgens kun je kiezen hoeveel munten je per winlijn gaat inzetten. Hierbij kun je 1 tot en met 5 munten inzetten. Als laatste kun je nog bepalen hoeveel een muntje waard is. Dit kan 1, 2, 5, 10, 25 of 50 cent zijn, of zelfs €1,-.

De laagste inzet die je kunt doen per ronde is €0,01, maar hierbij speel je maar met 1 winlijn. De hoogste inzet is €100 per draai. Hoe hoger je inzet is, hoe groter de prijzen zijn die je kunt winnen. Je verliest echter ook sneller geld. Om dat te voorkomen kun je ook nog gratis spelen. Hierbij kun je fictief geld inzetten en dus ook fictieve winst behalen. Je kunt op deze manier mooi kijken hoe de kast werkt en welke inzet het beste is.

Wat vinden wij van de gokkast Musketeer Slot

De gokkast ziet er op het eerste gezicht leuk uit. Het Franse gevoel komt er goed in naar voren en de gokkast straalt luxe uit. Het spel is ook leuk, met de extended wilds die geheel willekeurig op de rollen verschijnen. Met de free spins moet je echter behoorlijk geluk hebben. Het kan een hele tijd duren voor je drie of meer scatters op de rollen krijgt, waardoor je vrij snel verlies kunt lijden. Het design is leuk gevonden, maar het spel zelf valt een beetje tegen.