Met Mystic Mysteries presenteert Fruits4real opnieuw een geweldig leuk online gokkast, alweer de zestiende uit de serie. De gokkast is door het Fruit4real team ontworpen en is echt een leuke fruitautomaat geworden. De Mystic Mysteries heeft een beneden en een boven spel.

Het beneden spel wordt gespeeld met een winlijn (in het midden) behalve met de vraagteken symbolen. Wanneer je een prijs hebt met de vraagtekens dan win je (hoe kan het ook anders) de mysterie prijs. Met twee vraagtekens vanaf de linkse rol krijg je minimaal 2 credits en met een vraagteken op alle drie de rollen krijg je minimaal 8 credits!

Wanneer je een prijs hebt kan je proberen om te verdubbelen door te kiezen voor head of tail. kies je het goede symbool dan verdubbel je. Gewonnen punten kan je bij je credits zetten of naar de Supermeter verplaatsen om ze te gebruiken om het boven spel te spelen.

Mystic Mysteries

Het boven spel van de Mystic Mysteries

Dit spel met 5 winlijnen wordt gespeeld met credits die in je Supermeter staan. Je hoeft zoals bijvoorbeeld bij de Random Runner het geval is niet per se de punten om boven te spelen eerst te verdienen met het basisspel maar kan ook iedere keer als je wilt spelen de punten van je credits meter naar je Supermeter transporteren.

Het boven spel kan gespeeld worden voor 5, 10, 20 of 40 punten per druk. Ja , het kan er grof aan toe gaan bij de Mystic Mysteries. Maar je kan dan ook een fortuin winnen. Speel je 40 credits per druk en er vallen 3 zakjes met geld met het woord “jackpot ‘er op kriskras dan win je 1600 credits.

Aan de andere kant gaat het ook hard naar beneden met 40 credits per druk. Maar ook het boven spel spelen met een lagere inzet is zeker de moeite waard. Stel je betaald 5 credits per druk dan leveren drie jackpot zakjes met geld nog 200 punten op! Ook bij het boven spel geven de combinaties met vraagtekens mysterie prijzen!

Conclusie

Wat ons betreft is de Mystic Mysteries zeker een aanwinst voor de Fruits4real collectie. De gokkast heeft veel mogelijkheden en kan voor wat betreft inzetten door iedereen gespeeld worden, ook door de speler met een groter budget. De Mystic Mysteries is qua design een plaatje. Zeker de moeite waard om eens uit proberen.