De Mystic player gokkast zorgt voor dubbel plezier aangezien het twee spellen in 1 kast heeft. Je kunt beide spellen tegelijk spelen of apart. Voor beide spellen gelden dezelfde regels die je hieronder kunt lezen. Het is een leuk spel die wel wat uitleg nodig heeft om het goed te kunnen spelen. Zodra je de regels door hebt kun je hier leuke prijzen op winnen.

Verplaats credits bij de Mystic Player!

Om het spel te kunnen beginnen moet je eerst credits van je Balance meter naar de Credits meter verplaatsen. Dit doe je door op de knop ‘To Credits’ te klikken. Vervolgens klik je op ‘Start’ om de credits naar de Top meter te verplaatsen zodat je het spel kunt beginnen. Voordat de credits in de top meter komen wordt er eerst nog het 10/20 spel gespeeld. Dit spel zal je credits verdubbelen of dezelfde waarde aanhouden als je het 10/20 spel verliest. Je zult de credits dus nooit verliezen.

Mystic_Player

Speel met de top meter

De credits staan nu in de top meter en je zult direct zien dat dezelfde waarde in de Turns meter komt. De turns meter is een soort van zandloper die aangeeft hoelang je met de credits kunt doen. Zodra er een getal op de turns meter staat kun je de rollen laten draaien.

Als de Turns meter op 0 staat kun je niet spelen en moet je eerst weer credits verplaatsen naar de Top meter via bovenstaande stappen. Je kunt ook de credits in de Topmeter verplaatsen naar de Credits meter en dan weer terug plaatsen in de Topmeter door op ‘Start’ te klikken. Een beetje omslachtig maar het werkt wel zo.

Zodra je credits hebt in de Topmeter moet je de inzet kiezen waarmee je wilt spelen. Je kunt kiezen uit 1, 5, 10, 20, 40 en 100 credits. Elke inzet niveau heeft een hogere uitbetaling met een maximum van 4000 credits als je drie jackpot symbolen krijgt in de inzet 40 spel.

Veel winnende combinaties

Nu kun je de rollen laten draaien door op Start te klikken. Deze gokkast heeft 5 winlijnen waar je winnende combinaties kunt vormen. Als je drie vraagtekens krijgt zul je een mystery prijs ontvangen waarvan de range afhankelijk is van je inzet.