Mythic Maiden is een online gokkast die je wordt aangeboden door softwaremaker NetEnt. Je speelt hem op 5 rollen met 30 winlijnen. Als extra’s heb je onder andere de beschikking over een Scatter symbool, een Wild symbool, Free Spins, een Multiplier en een uitbetaling tot 600.000 munten!

Mytic Maiden NetEnt

Griezelen met Mythic Maiden

Deze griezelige maar intrigerende videoslot portretteert enge spinnen kruipend over de rollen, kaarsen bedekt met gesmolten was(de A-K-Q-J-10 symbolen), gesloten doodskisten, heksen, tribal hoofden, mystieke boeken en schedels van wilde dieren. Samen met de griezelige geluidseffecten kom je echt in de horror sfeer met het spookachtige maanlicht.

Speel Mythic Maiden om echt geld vanaf 30 cent tot €150 per spin, of speel deze gokkast gratis voor je plezier. Mythic Maiden komt met een aantal speciale features en standaard functies. De Wilds zie je regelmatig op de rollen verschijnen waardoor je vaak mooie prijzen wint. Een andere standaard extra is de gratis spins functie. Deze wordt geactiveerd door 3, 4 of 5 Scatters op de rollen te draaien. Daarvoor krijg je vervolgens 10, 15 of 30 free spins voor. Wanneer de gratis spins functie verschijnt, opent de doodskist van de Iron Maiden en onthult extra prijzen voor elke vrije spin. Dit zijn bijvoorbeeld 2 extra gratis spins of multipliers tot 10x!

Mythic maiden

Bonus Feature

Mythic Maiden is een eenvoudige griezelgokkast die zeer gebruiksvriendelijk is. Voor de horror liefhebber is dit een kast die je niet mag missen. Met behulp van de min of plus knoppen kan je de inzetten verhogen of verlagen voor iedere spin. Als je liever lui dan moe bent(en dat zijn we), kan je de auto-play functie gebruiken om de rollen te laten draaien. Stel gewoon je inzet in en het aantal automatische rondes, en leun achterover om je winsten te bekijken. Mythic Maiden is er ook in een mobiele versie, dus onderweg kan je hem ook gewoon spelen. Andere leuke griezelgokkasten van NetEnt zijn Blood Suckers en Dracula.