Ned is een vreemde man die niet uit gaat en het liefst zijn vrije tijd thuis doorbrengt met zijn talrijke huisdieren die hem gezelschap houden. Dit zijn echter geen gewone huisdieren want zijn huis is gevuld met ratten, die overal rondrennen en iedereen laten schrikken die op bezoek komt. Ned’s vriendin heeft dan ook geen idee van de favoriete bezigheid van haar vriendje, dus kijk wat er gebeurt als ze wordt uitgenodigd om thuis zijn “vrienden” te ontmoeten.

Ned and his Friends heeft een ander thema

Ned and his Friends is een schattige 3D videoslot van Betsoft die erin zijn geslaagd om een online gokkast te maken met een ongewoon thema. De kans is groot dat je niet al te enthousiast zal zijn om ratten te zien in het dagelijks leven, maar bij deze gokkast is het wel leuk, omdat ze je veel geld kunnen opleveren. Om Ned and his Friends extra spannend te maken is hij uitgerust met drie speciale functies.

ned and his friends

Spelen op de Ned and his Friends slot

De kleurrijke hoofdpersoon Ned zit in zijn fauteuil tv kijken als je de rollen laat draaien. Ned is ook een van de symbolen die verschijnen op de rollen, waar hij wordt vergezeld door maar liefst vijf van zijn rat vrienden, genaamd Franklin, Denny, Sweet Pea, Charles en Mack. Verder heb je nog het vriendin, deur en rattenstaart symbool. Bij een winnende combinatie krijg je leuke animaties te zien die het spelen extra grappig maken.

Kies je inzet van minimaal 0,02€ tot 75€ per ronde. Verzamel drie of meer zingende ratten in willekeurige positie op de rollen om de Singing Rats Free Spins modus te activeren. Extra gratis spins kunnen worden gewonnen als deze symbolen tevoorschijn komen tijdens de gratis spins.

Ten minste drie rattenstaarten willekeurig op de rollen ontgrendelen de Rat Tail Click Me functie waar je een rattenstaart moet kiezen voor direct prijzen. Krijg drie of meer vriendin symbolen en je zult de bonusronde activeren. Help het meisje wakker te worden en je zal goed worden beloond.

Eindconclusie

Ned and his Friends heeft een apart thema wat wij altijd wel kunnen waarderen. Het fijne van de Ned and his Friends videoslot is dat bijna alle speciale functies worden geactiveerd ongeacht de positie van de symbolen op de rollen, wat betekent dat je een goede kans hebt om ze te activeren. Dat resulteert in meer prijzen en meer speelplezier, want je wilt tenslotte toch ook een beetje geld winnen, wat echt wel kan. Vijf Ned symbolen betalen je zomaar 2500 credits!