Daal met Nemos Voyage af naar de diepzee

Nemos Voyage is een 5 wiel, 40 winlijnen gokkast ontwikkeld door WMS Gaming. Het spel speelt zich af in de diepzee met daarin ontelbare schatten van verloren beschavingen die gevonden kunnen worden door degenen die dapper genoeg zijn om aan de reis te beginnen. Nemos Voyage heeft verschillende spannende functies die iedere keer dat je een duik neemt in de diepte voor grote winkansen zorgen.

Alles draait in Nemos Voyage om wilds

Als je Nemos Voyage speelt zul je al snel ontdekken dat alles hier draait om wilds. Je kunt het zo gek niet bedenken of er staat een wild tegenover. Van 2x en 3x wilds tot onderdruk wilds en wilde wielen die in het spel bekend staan als de zogenaamde Wild Ocean functies. Aan de rechterkant van je beeldscherm zie je de instelling van de Nautilus onderzeeër en kun je de diepte zien waarop je jezelf bevindt.

Elke spin die je maakt tijdens de afdaling van de Nautilus beweegte de dieptemeter verder naar beneden. Met de Nautilus kom je langs een ‘slot’ dat sluit en vervolgens een wild feature opent totdat je het volgende slot passeert. Tijdens het spelen zie een drukmeter die wordt weergegeven aan de bovenzijde van de dieptemeter en een naald die bij iedere spin verder naar rechts draait om de Nautilus de diepte verder te laten onderzoeken.

Door de druk te verhogen beweegt de naald steeds verder naar rechts en geeft de volgende spin het startschot voor de verdere afdaling van de Nautilus. Op het moment dat de Nautilus stijgt zal de druk verlagen en de naald naar links afbuigen. Elke fase speelt zich af in een andere gevarieerde Wild Ocean functie waar een alternatieve set van wielen wordt gebruikt. De dieptemeter bestaat in totaal uit 5 gedeelten met een aantal verschillende segmenten.
nemos voyage

Als je ongeveer een kwart van de weg naar de bodem van de diepzee hebt afgelegd zal de dieptemeter de zogenaamde wilds vermenigvuldiger inschakelen. Alle wilds die je vind worden vermenigvuldigd met 2x of 3x. Je winsten worden uiteraard met hetzelfde aantal vermenigvuldigd. Ben je halverwege de reis naar beneden dan worden de drukgerelateerde wilds ingeschakeld, alle wild symbolen voor drukte wilds worden dan automatisch hetzelfde symbool. Op tweederde kom je bij zogenaamde Stacked wilds die ervoor zorgen dat alle wilds worden opgestapeld. Door de dieptemeter te laten draaien kun je met alle gestapelde wilds grote winsten maken.

Op de bodem van de diepzee bevinden zich de echte bonussen

Nemos Voyage heeft uiteraard ook een free spins bonus die geactiveerd wordt op het moment dat je 3 bonus symbolen op de reels 1, 3 en 5 hebt. Je krijgt dan 8 free spins. Zoek en kijk uit naar de Giant Squad die verschijnt op onverwachte momenten om zijn tentakels rond de wielen te slaan en een aantal van de verwijderde symbolen te verwijderen. Op het moment dat dit je overkomt veranderen de symbolen die je verzameld had in Persisting Wilds en blijven hierop staan tijdens de duik. Hierdoor kun je eveneens aantrekkelijke winsten maken.

Als je eenmaal Nemos Voyage aan het spelen bent dan zul je ervaren dat het een vrij eenvoudige gokkast is om te bespelen. Hoe dieper je de Nautilus laat duiken hoe groter de prijzen worden en hoe meer wilds je krijgt. Bijzonder is ook dat je Wilde Wielen ontvangt op het moment dat je de bodem van de dieptemeter bereikt. Zo kun je tot wel 400 keer je inzet winnen.

Er zijn weinig andere gokkasten die vergeleken kunnen worden met Nemos Voyages. Het is een vrij uniek spel met grote winstmogelijkheden. Je hoeft niet je volledige banksaldo in te zetten om een aardig potentieel te behalen. Het krijgen van de free spins gaat niet vanzelf, daar moet je wel wat voor doen. Gemiddeld kun je tussen de 30 en 50 keer je inzet vermenigvuldigen met Nemos Voyage.