Neon Staxx videoslotDe Neon Staxx videoslot is de nieuwste online gokkast van software aanbieder NetEnt. Als je de Neon Staxx videoslot voor het eerst speelt zal je meteen opvallen dat hij is gemaakt met een knipoog naar je jaren 80 met hoekige animaties van leeuwen, panters, arenden, slangen en computerstemmen. Maar achter het thema van deze gokkast gaat de allerbeste techniek schuil die op dit moment te vinden is op het internet. Naast de gebruikelijke Wild symbolen, gratis spins en Scatters vind je op de Neon Staxx videoslot de SuperStaxx feature, waar je geweldige geldprijzen mee kunt winnen op de 40 winlijnen.

Inzetten op de Neon Staxx videoslot

Zoals je gewend bent van ons kan je de Neon Staxx videoslot ook gratis spelen. Wil je een echt gokje wagen dan kan dat vanaf 0.20€ per draai, tot maximaal 100€. Als je met de laatste inzet 80.000 credits wint kan je dag niet meer kapot.

Het uiterlijk van deze slot doet zijn naam eer aan, want de neon kleuren overheersen, en versterken het jaren 80 thema. Erg leuk bij de Neon Staxx videoslot is het gekantelde scherm, zodat je meer diepte in het spel krijgt tijdens het spelen. Deze opzet zagen we al eerder bij de Arcader slot van Thunderkick, niet helemaal origineel dus. De meeste NetEnt gokkasten hebben vijf rollen met vier rijen, en de Neon Staxx videoslot is hierop geen uitzondering. Per spin kan je 80.000 credits winnen, dat is een geweldige prijs, zelfs met een inzet van 20 cent.

SuperStaxx op de Neon Staxx videoslot

De gokkast heeft natuurlijk Wilds, Scatters en Free Spins, maar om echt veel geld te winnen moet je de SuperStaxx functie krijgen. Deze krijg je willekeurig, zonder dat je er bepaalde symbolen voor op een rij moet krijgen. Als de SuperStaxx actief is veranderd deze één of meerdere rollen in SuperStaxx reels met dezelfde symbolen. Je kans op grote prijzen is aanzienlijk met deze spannende feature. Met drie Scatter symbolen op de rollen krijg je 10 Free Spins, met vier: 15 Free Spins, en tenslotte met 5: 20 Free Spins.

Neon Staxx NetEnt

Neon Staxx ook mobiel via NetEnt Touch

Met NetEnt Touch kan je de Neon Staxx videoslot ook op al je favoriete mobiele apparaten afspelen. Het spel is precies hetzelfde als de desktop versie, en het ziet er eveneens fantastisch uit. De Game Play is optimaal omdat de Touch games van NetEnt speciaal voor mobiele apparaten zijn ontworpen. Ondanks dat wij een hoge pet ophebben van NetEnt kon deze game ons niet bekoren, en dat terwijl wij de jaren tachtig wel actief hebben beleefd. Gelukkig is er keuze genoeg, en wie weet is de Neon Staxx videoslot wel jouw favoriet.