Fruit Shop is een interessante en spannende gokkast van spelontwikkelaar Netent. Gokkasten online spelen is een leuke optie en daar mag deze dan ook niet vergeten worden. Wanneer je deze gokkast hebt geopend dan zie je een kraam, helemaal vol met fruit symbolen en met leuke extraatjes. Je hebt in totaal de kans om te spelen op 5 rollen en je hebt 3 symbolen op iedere rol.

Om een winst te behalen moet je van links naar rechts symbolen verzamelen op de 15 winlijnen. Het gaat er dan om dat je zoveel als mogelijk soortgelijke symbolen hebt gedraaid. Het moet dan beginnen bij de 1e rol en dan aaneensluitend zijn. Maar om dat voor elkaar te krijgen en om sneller winst te behalen, zijn er ook extraatjes aanwezig. Daarover leggen wij je meer uit in dit bericht. Lees alles op je gemak door en waag een gokje op de gokkast Fruit Shop.

Symbolen en meer

Als je naar de symbolen kijkt die aanwezig zijn op de gokkast Fruit Shop, dan kun je rekenen op leuke verrassingen. Het bijbehorende logo kan herkend worden als een Wild. Deze kan dan ook weer andere symbolen vervangen op de rollen. Zo heb jij dus de kans om sneller een combinatie compleet te maken. Alle prijzen die gewonnen kunnen worden dankzij een Wild zullen verdubbeld worden. Voor jou dus een mooi extraatje wat je kunt innen. Daarom is een Wild ook zo gunstig als je deze op de rollen tegen komt en kunt gebruiken om een combinatie compleet te maken. Let wel goed op want een Wild kan alleen gedraaid worden op de middelste rollen. Dit is een goede vervanger en zo kun je dus snel een winst compleet maken.

Fruit Shop gokkast Netent

Voordat we het vergeten, er zijn fruitsymbolen die zorgen dat je free spins kunt winnen. Het is een keer wat anders dan een Scatter. Als je namelijk 2 of meer fruitsymbolen hebt gedraaid dan krijg je al één free spins uitgekeerd. Hoe meer symbolen je hebt hoe hoger het aantal free spins wat je kunt innen. Als je tijdens de spin weer een soortgelijke combinatie kunt draaien dan kun je weer extra spins winnen en dat kan zo hoog oplopen en lang doorgaan.

Speel je mee?

Wanneer je graag een gokje wilt wagen op de Netent gokkast Fruit Shop dan heb je die mogelijkheid. Dit kan eerst gratis met virtueel tegoed van het online casino. Er kan dan zolang als je maar wenst geoefend worden, dit kan ook op je mobiele apparaat. Daarnaast kun je wanneer je meer spanning wilt ook met eigen geld gokken. Dit zorgt ervoor dat je ook echt winst kan behalen. Er kan gespeeld worden met totaal 15 winlijnen en dat kan dus wel eens erg spannend worden. Zorg dat jij er klaar voor bent om een gokje te wagen op deze gokkast, dan kun je er het maximale uithalen. Houd altijd de prijzentabel in de gaten, zodat je weet wat je nodig hebt oom de maximale winst te behalen. Uiteraard heb je ook geluk nodig om dat doel te realiseren.