Het is weer een mooi moment om stil te staan bij een nieuwe gokkast die is aangekondigd door software ontwikkelaar Netent. De nieuwe gokkast heeft de naam Turn your Fortune gekregen en kan vanaf 3 januari worden gespeeld.

Wat weten we over Turn your Fortune?

Er is inmiddels al wat bekend gemaakt over Turn your Fortune, de nieuwste gokkast van Netent die is aangekondigd. Als je de gokkast zou openen dan zou je een soort gouden cilinder zien aan de linkerzijde. De cilinder zou gevuld kunnen zijn met kleine en hoge bedragen en er bovenop zie je een x20 Multiplier. Ook zijn er veel symbolen te vinden, de bekende Wild en Scatters, maar ook nog een aantal dieren en letters. Een Wild kan andere symbolen op de rollen vervangen alleen de Scatter niet, maar dat zal je vast en zeker kennen als je al vaker een gokje hebt gewaagd op een van de Netent gokkasten.

De Scatters hebben ook een goede functie want als je er 3 of meer hebt dan wordt er een bonuswiel geopend. Je ziet dat het buitenste wiel is gevuld met getallen, dan is er het 2e wiel wat bestaat uit gekleurde symbolen, en dan is er nog een ander wiel met 3 sleutelsymbolen. Dit kan wel eens een spannend moment worden waar je naar uit gaat kijken. Wanneer dat namelijk de wielen tot stilstand komen zie je een 7, een A en een sleutel en die hebben een eigen functie. Waar staan ze voor? Als je een 7 hebt dan wil dat zeggen het aantal gratis spins dat geactiveerd wordt. De A is het verzamelsymbool tijdens de gratis spins. Dan is er nog het sleutelsymbool en dat kan jou zomaar een fortuindraai opleveren. Hoe mooi het allemaal kan worden ervaar je pas als je zelf gaat gokken!

Turn Your Fortune gokkast Netent

Free Spins feature

Gedurende de free spins feature op de gokkast Turn your Fortune kun je mooie prijzen winnen. Wanneer dat bijvoorbeeld de 7 gratis spins zijn gestart zal de sleutel worden overgebracht naar de cilinder en dan zullen de nummers naar 20 – 400 worden verhoogd. Alleen let op want de Multiplier blijft gelijk. Ook zal dan een A symbool zichtbaar zijn op de rollen tijdens de Free Spins en zo kan er veel geld worden verzameld. Als er dan een sleutel landt dan nemen de cijfers toe en kan het nog veel spannender worden! Door naar de sleutel te kijken zie je ook waar dat de naam Turn your Fortune vandaan komt! De winsten liegen er namelijk echt niet om!

Nog even geduld…

Het is nog maar een paar dagen. Daarna kun jij zelf een gokje wagen op deze Netent gokkast genaamd Turn your Fortune. Veel gokkasten online kun je gratis en voor geld spelen en dat geld ook voor deze gokkast. Noteer het in de agenda en tot die tijd zijn er genoeg andere casinospellen waar je je op kunt vermaken!