Kan jij ook niet wachten op de nieuwste videoslots van NetEnt? Lees dan snel verder want er komen weer splinternieuwe videoslots aan voor de echte NetEnt liefhebber. Als eerste is dat de Dazzle Me videoslot, die zijn opwachting gaat maken vanaf 24 augustus. De Dazzle Me slot zal je verrassen met Free Spins, de Dazzling Wild Reels en de Linked Reels.

Het is een andere soort gokkast als je van NetEnt gewend bent. Je hebt wel 5 rollen, maar op de eerste 2 reels heb je 3 symbolen, op de derde en vierde rol 4, en tenslotte op de laatste rol 5 symbolen voor een totaal van 76 winlijnen. Dazzle Me is een aparte nieuwe slot met juwelen thema die je niet teleur zal stellen.

De tweede nieuwe NetEnt slot

De volgende nieuwe NetEnt videoslot staat gepland voor 23 september en heet Hook’s Heroes. Zoals de naam al doet vermoeden is deze online gokkast gebaseerd op het sprookje van Peter Pan en kapitein Hook. Het thema van deze speelautomaat zijn de piraten, en die vind je dan ook overal op de rollen. Deze gokkast ziet er leuk uit en heeft maar liefst 3 verschillende free spins functies(Mermaid Feature, Pirate Feature en Fairy Feature).

De lay-out is in tegenstelling tot de Dazzle Me slot vrij standaard, namelijk 5×3 met 20 winlijnen. Naast de piraten symbolen vind je de standaard 10-J-Q-K-A kaartsymbolen op deze gokkast waar je tot 194800 punten mee kunt winnen. Het ziet er allemaal een beetje kinderachtig uit, dus geen gokkast voor echte mannen denken wij!

De derde en vierde verwachte videoslots

Tenslotte bespreken we ook de derde en vierde verwachte releases van NetEnt. Op 22 oktober zal Pyramid zijn première beleven. Helaas weten we nog niets over deze nieuwe slot, en we gaan ook niet speculeren. Net als met de King of Slots die op 12 november wordt gelanceerd.

Feit is wel dat van al deze videoslots ook een Touch, of mobiele versie komt. Dus je kunt alle nieuwe NetEnt games gewoon op je favoriete mobiele apparaat afspelen. Op de Youtube filmpjes krijg je alvast een voorproefje van wat er komen gaat.