Er zijn weer allerhande nieuwe gokkasten te tonele verschenen de fagelopen tijd. De mannen van Fruits4real zijn verantwoordelijk voor 2 nieuwe producten die beide goed ontvangen zijn.

Allereerst de nieuwe fruitautomaat “Caribbean Adventure“. Een speelse automaat met veel mogelijkheden en een leuk en fris design.Opvallend zijn de vele spelletjesmmogelijkheden terwijl je toch flink kunt verdienen. Past goed in het rijtje van samen met de andere nieuweling van Fruit4real de “Power Win“.

De laatste is meer voor de echte gokkastenspelers, die wat meer te besteden hebben en daardoor ook de kans om wat meer te verdienen. De ” Power Win” en de andere fruitautomaten van Fruits4real zijn hier te vinden’

South Park

South Park Reel Chaos

Binnenkort komt Netent ook weer met een nieuwe videoslot. Net Entertainment is opnieuw een samenwerking aangegaan met de mensen achter de animatieserie ” South Park”. Werd vorig jaar de videoslot ” South Park” uitgebracht, over enkele weken komt door het grote succes de tweede slot in deze reeks met de naam ” South Park Reel Chaos”. Bekijk hieronder de trailer of klik hier om de South Park Reel Chaos review te lezen.