After Night Falls gokkast

after night fallsIn After Night Falls is detective Rousseau onverschrokken aan het zoeken naar de laffe inbreker die alleen tevoorschijn komt als de nacht valt. Zal de dappere detective de dief kunnen stoppen en voor rust zorgen ? Jij kruipt in de huid van Rousseau. Het is jou taak om deze misdadigers te pakken in After Night Falls ! Win grote bonussen als jij deze dief van de nacht te pakken krijgt !

After Night Falls gokkast spelen

De After Night Falls 3D slot van Betsoft speelt als een ware detective film op het witte doek. De inbreker zie je regelmatig voorbij komen op de rollen. Op verschillende tijdstippen probeert Rousseau hem dan te pakken te nemen. Je speelt After Night Falls op vijf rollen met liefst dertig winlijnen. Door de levendige animaties beleef je dit avontuur nog intenser. Het spel zit vol met verborgen bonussen die je kunt winnen met een beetje geluk.

In After Night Falls kom je op de rollen van alles tegen zoals televisies, sieraden, bewakingscamera’s en katten. De detective houdt heeft zijn notitie boekje altijd bij de hand om al zijn bevindingen te noteren. Win hierdoor mooie bonussen zoals de Investigate Bonus Round en Random Multiplier Free Spins. Je speelt After Night Falls al vanaf 0,02 credits per druk ! De maximale inzet is 0.50 credits. Ga op zoek in het donker en pak de boeven op. Speel After Night Falls van Betsoft!

Geef een antwoord