A Night in Paris gokkast van Betsoft

Met A Night in Paris ga je naar Parijs, de stad van de liefde. Helaas kom je niet voor een romantische avond uit. Je moet slim zijn bij A Night in Paris om mooie prijzen te winnen.

Ga de kunstroof tegen in het Parijse museum en zorg ervoor dat je de kunst uit Parijs uitstekend beveiligd, want er zijn dieven op pad ! En deze dieven willen jou prijzen meenemen ! Kruip in de huid van een bewaker om de verschillende rovers in de gaten te houden. Hij heet Jerome LaBaste en is altijd samen met zijn hond Pierre. Jullie moeten er samen voor zorgen dat jullie de stad Parijs beveiligen tegen de boeven !

A Night in Paris gokkast spelen

A Night in Paris BetsoftJe speelt op 5 rollen met maximaal 30 winlijnen op de A Night in Paris gokkast van Betsoft. Onder het spelen verken je Parijs met bijvoorbeeld de Eiffeltoren en lekkere croissants. Verder speel je met de verschillende symbolen als een romantisch diner, de hond Pierre en witte duiven. Het zijn de afwisseling van de afbeeldingen en de mooie omgeving, die er samen voor zorgen dat je met de A Night in Paris een prachtige video slot kunt spelen.

Je kunt de gokkast direct spelen zonder download en het speelt snel en soepel. Het scatter symbool in dit spel is de badge van de bewaker. Bij drie of meer symbolen zal je gratis spins ontvangen in een bonus ronde. Het schilderij van Napoleon telt als wild symbool. Met drie wild symbolen activeer je het bonus spel bij dit soort online gokkasten. Als je wint krijg je applaus van de bewaker. Probeer A Night in Paris zelf en vang de boef in deze mooie stad van de liefde.

Geef een antwoord