Bedwing het noodlot met de Olympus Glory

Als je je ooit afgevraagd hebt hoe het zou zijn om oog in oog te staan met de goden van het antieke Griekenland, dan kan je daar nu dankzij de Olympus Glory-gokkast van EGT achter komen. Het spannende thema loopt als een rode draad door deze fantastische gokkast, en is uitgewerkt in de symbolen en lay-out van de automaat, maar ook in de soundtrack.

Ontmoet Zeus, de god van de bliksem; Athena, godin van de oorlog; Poseidon, god van de zee – en nog vele andere personages. Het mooie is dat je voor ontmoetingen met deze opperwezens ook nog grote prijzen kan opstrijken. De vele bonusfeatures, wilds en scatters, en een spannend jackpotspel maken dit tot een echte klassieker zoals we die gewend zijn van EGT.

Kom de goden tegemoet

Olympus GloryDe goden van het antieke Griekenland staan er om bekend dat ze onberekenbaar en jaloers zijn. Wees dus op je hoede terwijl je de berg Olympus beklimt, waar de goden wonen, en laat je niet afleiden door de vele vrolijke animaties en en geluiden in deze gokkast. Zeus knipt met zijn vingers om bliksem te laten schieten, Aphrodite – de godin van de liefde – laat haar prachtige gouden lokken verleidelijk vallen, en Poseidon verandert in een angstaanjagend zeemonster. Maar houd jij de blik gericht op de top, dan kan je de prachtigste prijzen winnen die geen sterveling ooit gezien heeft.

Glorieuze winsten pak je bovenop de Olympus

Ontdek of de goden het goed met jou voorhebben in je tocht naar hun goddelijke verblijfplaats, en win prijzen en bonussen vanaf het eerste moment. Als je een glas heft met Dionysus, de god van het feest en de drank, dan krijg je daar al 15.000 munten voor. Hetzelfde geldt als je de aantrekkelijke Aphrodite tegenkomt. Zeus en Poseidon zijn beiden goed voor een onmiddellijke bijtelling van 40.000 munten, en Athena geeft je de grootste prijs die je in dit spel kunt pakken: 100.000 munten maximaal. Dat zijn het soort prijzen waar je stijl van achterover slaat – dus kijk uit de je niet zomaar van de Olympus afvalt.

Wilds en scatters

Zeus is een wilde en onberekenbare god, die zijn bliksemflitsen neer laat regenen op de aarde. Hij is de wild in dit spel, en kan andere symbolen naar gelang zijn wil vervangen om de prachtigste combinaties te laten ontstaan. Verschijnt hij op meer dan 3 rollen, dan val je in de prijzen met 10 gratis spins. Dan is er ook nog het jackpotspel – een spannende bonusronde die op ieder moment kan losbarsten.

Kies je juiste kaarten en laat de jackpot groeien tot ongekende hoogtes. Overleef je de vier levels, dan win je de hele prijs. Overigens kan je bij lagere prijzen (tot 7.000 munten) gebruik maken van de Double-Or-Nothing-optie. Daarbij heb je vijftig procent kans om je winst te verdubbelen – maar ook vijftig procent kans dat je alles weg moet geven als plengoffer aan de goden van Olympus.

Olympus Glory gokkast

Met je hoofd in de wolken

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om in de gratie van de goden te raken als op de Olympus Glory slotmachine van EGT. Je bepaalt bovendien op een simpele en overzichtelijke manier je inzet. Kies uit een kredietwaarde tussen de 0.01 en 1.0 munten, en bepaal per keer hoeveel je wil inzetten – alles tussen de 10 en 200 munten is mogelijk. Zo vind je de perfecte balans om jouw speelstijl te bevorderen, en beleef je een spannende avontuur op een comfortabele manier.

Met het fantastische thema, dat je terugvoert naar de tijd van de Ilias en de Odyssee, kun je je op deze gokmachine helemaal uitleven. Typisch voor EGT is ook de grote flexibiliteit, die de machine geschikt maakt voor alle soorten spelers – van beginner tot ervaren. De vele prijzen, spannende bonusrondes, interessante wilds en scatters en mooie jackpotmogelijkheden maken de Olympus Glory een van de meeste epische gokmachines die je kunt bespelen.