Online gokken met OMG Kittens voor de echte kattenliefhebber

Als je van schattige kittens houdt en als je leuke prijzen wilt winnen door geweldige bonus spelletjes te spelen dan is OMG Kittens dé ultieme online gokkast voor jou. OMG Kittens is ontworpen door de designers van WMS Gaming en heeft een zoet, schattig uiterlijk.

De schattigste katten die je ooit hebt gezien

De OMG Kittens online gokkast bevat vier van de schattigste kittens die je ooit zult zien. Gaandeweg het spel ontmoet je Tiger, een gestreepte marmelade achtige kat, Bubbles, een hoogwitte kat, Mr. Whiskers, een bruine kat met een superschattige witte snor, en Fish Cat, zo genoemd naar zijn kleur die wel wat weg heeft van een goudvis. Je kunt prijzen winnen door zowel de verschillende kittens als hun favoriete objecten die bestaan uit melk en wolballen te vinden. Daarnaast hebben zowel Tiger, Bubbles als Mr. Whiskers hun eigen bonus spel dat samen gaat met free spins en vermenigvuldigers. OMG Kittens is een gokkast die speciaal is ontworpen om door alle spelers gespeeld te worden en je kunt voor elke spin je eigen inzet bepalen.

OMG Kittens de beste kitten speeltuin verpakt in een gokkast

Je speelt het OMS Kittens spel in een door bloemen omgeven tuin waar de zon altijd schijnt en waar de vogels vrolijke fluiten. Onderweg kom je leuke kleine gokkast kenmerken en extra features tegen zoals een Kattenpoot reel-spinner.

Win geld met de kittens

Je kunt door OMG Kittens te spelen direct contante geld prijzen winnen. Het enige wat je hiervoor moet doen is het vinden van een aantal van de favoriete items van de kittens. Hiertoe behoren melk en bollen wol die een waarde kunnen hebben tot 187,5 munten. Net als de kittens zelf vinden ze manieren om te verschijnen en ook de tuin weer te verlaten. Goed opletten is dan ook het motto. Daarnaast kun je prijzen winnen door het spotten van de kittens zelf met een maximaal van 2.500 munten. Het vinden van de katten op reels 1 tot en met 4 op hetzelfde moment geeft uiteraard een prijs maar verschijnt er op het vijfde reel een bijpassend kitten dan vind je ook de vermenigvuldiger van of wel 2x, 3x, 5x, 10x of 100x en dan win je pas écht.

omg kittens
Het plezier houdt echter niet op met het vinden van de vermenigvuldiger. Verschijnen de kittens op de reels 1 tot en met 4 en het OMG Bonus symbool stopt op het vijfde reel dan kun je nog meer bonussen winnen. Je begint op dat moment met 5 free spins, maar dit aantal kun je verhogen tot maar liefst 45 free spins als kitten Bubbles de bonus aanzet. Is het echter Tiger die je toegang geeft tot de bonus dan krijg je een vermenigvulder die kan oplopen tot 10x. Verschaft Mr. Whiskers je de bonus dan ben je in de running voor een winst van 1.000 munten.

OMG Kittens biedt inzetmogelijkheden voor ieder budget

Ok, eerlijk is eerlijk kittens eten liever vis, maar ze zijn wél erg gul met hun inzet. Je kunt op 40 winlijnen spelen bij iedere spin en deze kunnen op 25 verschillende manieren ingezet worden. De inzet begint bij 0,01 munt en loopt op tot 2,5 munten. Zo kun je spelen met een minimum inzet van slechts 0,4 munten per spin tot een maximum van 100 munten per spin.

Wordt ook verliefd op de kittens

Speel een spel in een leuke setting met superschatige kittens, leuke thema-prijzen en enkele bijzonder lucratieve bonusgames. Je kunt niet anders dan verliefd worden op de OMG Kittens.