Once Upon a Time is een sprookjesachtige online gokkast die je speelt op vijf rollen met dertig winlijnen. Inzetten kan vanaf 2 cent tot 150€ per spin. Deze videoslot neemt je mee in een spannend sprookje met kastelen, ridders, draken en prinsessen. De beste betalende symbolen zijn die van de prinses, de goudschat, de omroeper en het feestmaal. Voor de wat kleinere prijzen zijn er het zwaard, katapult, bijl en wapenschild symbool.

Once Upon a Time videoslot spelen

De Once Upon a Time videoslot heeft als thema de sprookjes wereld, en dat zie je goed terug als de stoere ridder de knappe prinses moet redden van de draak. Maar daar heeft hij wel het magische zwaard voor nodig, genoeg te beleven dus. De Once Upon A Time slot heeft veel extra functies die weer naar andere extra’s en bonussen leiden met kansen op zeer veel instant credits. Er wordt een speciale bonus geactiveerd wanneer de ridder en prinses naast elkaar verschijnen op de rollen.

once upon a time betsoft videoslotsWanneer je deze symbolen in een winnende combinatie op de eerste, tweede of derde rol krijgt wordt je beloond met directe bonus credits. The Fire Starter Wild Reel heeft drie draak symbolen op de derde rol. De hele rol wordt dan wild, en blijft staan tot de volgende draai. Als je het geluk hebt om de schat symbool te draaien tijdens de actieve wild reel, blijft de wilde rol nog een keer staan voor aanzienlijke winsten.

Veel bonus games

De Goblin’s Treasure is een tweede scherm bonus die drie of meer goblins vereist om te verschijnen op de rollen. Je moet vervolgens met de goblins naar een kasteel gaan en drie waardevolle schatten kiezen die ze zullen stelen. Afhankelijk van je keuze, word je beloond tussen de 100 en 2.000 munten. Er is ook nog een interactieve bonusronde voor mega grote betalingen. Drie of meer ridders op de rollen activeert deze game.

Vervolgens moet jij de rol van de ridder innemen, en de prinses redden. Je krijgt cash beloningen voor je moedige inspanningen. Er is ook de “Click Me” functie die geactiveerd wordt door drie goud zakken willekeurig op de rollen voor instant credits. Als laatste is er de gekke Goblins functie die wordt geactiveerd door drie of meer boomhutten op een winlijn te draaien voor gratis spins.

Conclusie

De Once Upon a Time videoslot van Betsoft is een geinige gokkast met heel veel bonusgames, voor sommige mensen misschien te veel. Als je van een lekker drukke gokkast houdt met veel afwisseling, dan is deze slot iets voor jou. Bedenk wel dat het even zal duren voordat je alle extra´s hebt gehad tijdens het spelen. Maar dat maakt het misschien wel zo afwisselend.