Ooh Aah Dracula, de gokkast met een speelse inslag

Ooh Aah Dracula is een gokkast met een ietwat gek en tegelijkertijd speelsogend Dracula thema. Het zijn de animaties en bijpassende geluiden die voor een bijzondere speelervaring zorgen. Ondanks dat het spel bestaat uit drie lijnen, 5 wielen en 10 winlijnen valt er binnen het spel genoeg te beleven. Zo zijn er uitgebreide free spin mogelijkheden en een bijzondere bonusgame. Je kunt de Ooh Aah Dracula gokkast ook op een andere manier spelen die je winsten hoger uit laat vallen wat mede mogelijk wordt gemaakt door de ingebouwde Hi Roller functie zoals je die van andere Barcrest gokkasten kent.

Het anders zo donkere dracula thema wordt luchtig belicht

Deze online gokkast is makkelijk te spelen en heeft de standaard gokkast zoals je die gewend bent als uitgangsbasis. De Ooh Aah Dracula gokkast is voorzien van drie rijen en vijf wielen en wordt gekenmerkt door de standaard symbolen. Het voordeel hiervan is dat de gokkast overzichtelijk is en de bijzondere thema animaties extra opvallen. Zie hoe Dracula op wielen voorbijkomt, een wolf voor de man en een vrouw met vlijmscherpe tanden. Het Dracula thema is verweven door het spel en dat geeft het spelen net een extra dimensie. Naast de standaard symbolen en de animatie is er in het spel een wild symbool die alle aanwezige symbolen kan vervangen behalve de scatter. Je moet er minstens drie van hebben om bij de free spins te raken.

Speel de free spins op de Ooh Aah Dracula gokkast

ooh aah dracula Drie keer een hart op wielen geeft je toegang tot de vijf wielen. De wielen zonder aanwezig hart draaien nog een keer om je zo nog vaker een scatter te geven. Bij drie aanwezige harten wordt er eerst een keer gespind zodat je kunt zien welke symbolen extra wild worden. Heb je na deze spin nog meer harten dan volgt een tweede, misschien zelfs een derde ronde. In deze extra rondes maak je gebruik van meer wild symbolen maar zijn er minder spins. Bij het spelen van de free spins zijn de gewone regels van het spel van toepassing. Op het moment dat je de eerste ronde van de free spins hebt gespeeld en je kunt naar de tweede ronde dan moet je je wel realiseren dat de winsten die je tijdens de eerste ronde hebt gewonnen worden weggegooid als je naar de tweede ronde gaat.

Sta je toevallig op veel winst dan is het misschien beter om je tegoed te accepteren en niet de volgende ronde te spelen. Geheel in Dracula stijl is er een grafsteen die je je keuze laat bepalen om te spelen of niet. Statistisch gezien geeft de steen je de beste optie aan, maar jij bent uiteraard nog altijd degene die zelf beslist om te spelen of niet. Is het zo dat je free spins wint tijdens de Hi Roller spins dan kom je na deze spins automatisch in de bonusgame waarbij je zelf een grafsteen kunt kiezen die je winsten laat bepalen. Je zult zien dat de Dracula grafstenen het beste met je voor hebben: ze leveren allemaal winst op waarvan de bedragen uiteen kunnen lopen.

Dracula in Hi Roller modus

Meerdere Barcrest online gokkasten hebben de Hi Roller modus waarin je 20 of 30 munten kunt inzetten om vijf opeenvolgende spins te spelen. Speel je Ooh Aah Dracula in de Hi Roller modus dan blijft de scatter niet staan, maar speel je de bonusgame na afloop van je free spins. Kun je free spins spelen dan is de Hi Roller modus interessant anders niet. De gokkast beschikt over slechts 10 winlijnen. Het enige wat je kunt aanpassen is je inzet en je kunt spelen volgens het autospin principe. Hierdoor kun je in Ooh Aah Dracula 25 spins automatisch draaien.