Ontwikkelaars verzinnen vandaag de dag bij videoslots de leukste thema’s. Zo is ook door Endorphina deze Origami videoslot ontwikkeld, waarbij allerlei van papier gevouwen figuren aanwezig zijn als symbolen. Interessant is dat je bij het spelen van deze slotmachine de rollen terug kunt vinden op een soort van hobbytafel. Dit betekend dus dat niet alleen de symbolen alleen in stijl uitgevoerd zijn, maar dat ook de achtergrond en bijpassende geluiden geheel in stijl door zijn ontwikkeld.

Speldetails Origami videoslot

Zodra je op deze Origami videoslot in wilt gaan zetten kun je rekenen op 15 symbolen per draai, die met 3 symbolen tegelijk verdeeld zijn over 5 rollen. Het vormen van winsten kan bij het spelen van deze gokkast uiteraard zeer eenvoudig. Om winst te kunnen maken zal je namelijk zoveel mogelijk soortgelijke symbolen vanaf de eerste rol op het spel moeten draaien. Uiteraard zijn de posities die de symbolen aannemen daarbij wel van belang. Een prijs kan namelijk alleen worden uitgekeerd als je de combinatie van symbolen draait op één van de 10 winlijnen die bij Origami aanwezig zijn.

Vermenigvuldigende kat

Tijdens het draaien van de rollen bij Origami is het heel goed mogelijk dat je random onder de rollen de kat als symbool ziet verschijnen. Deze kat is het vermenigvuldiging symbool en zal ervoor zorgen dat een gewonnen prijs hoger uitgekeerd zal worden.

Zodra onder de rollen van Origami deze kat verschijnt zal de vermenigvuldiger geheel willekeurig worden bepaald. Zo kan het zijn dat alle winnende combinatie x5 worden uitbetaald, maar ook het behalen van een vermenigvuldiger van zelfs 50x behoort tot de mogelijkheden. Als de kat verschenen is wordt de verhoogde prijs natuurlijk direct aan je tegoed gevoegd, waarna je makkelijker weer in het hoofdspel verder zal kunnen spelen.

Origami

Extra kansen op hogere prijzen

Op het moment dat je een winnende combinatie gedraaid hebt kun je met een gokspel proberen om je prijs te verdubbelen. Deze eenmalige gok kun je nemen door niet op de TAKE WIN knop te klikken, maar daarnaast van de TAKE RISK knop gebruikt te maken.

Als je het gokspel opent krijg je 5 kaarten te zien, waarvan er al één is opengedraaid. Van de dichte kaarten mag je er één kiezen, waarmee je de gewonnen prijs inzet voor verdubbeling. Als de gekozen kaart hoger is dan de kaart die al opengedraaid lag zal er een verdubbeling van je prijs aan je tegoed toe worden gevoegd. Zo niet, dan ben je uiteraard de eerdere gewonnen prijs in zijn geheel kwijt.

Inzetten bepalen

Met de BET knop kun je bij het spelen van deze speelautomaat eenvoudig instellen welk aantal credits er op een winlijn ingezet moeten worden. Bij TOTAL bet zal je daarmee uiteindelijk te zien krijgen hoeveel credits er in zijn totaliteit worden gespeeld. Voordat je de BET knop gebruikt is het uiteraard ook mogelijk om langs de SPIN knop het aantal winlijnen dat gespeeld wordt in te stellen.

Je kunt namelijk alle 10 de winlijnen gebruiken, maar ook met 1 winlijn spelen behoort tot de mogelijkheden. De minimale inzet die bij het spelen van Origami geplaatst kan worden is 1 credit en maximaal kunnen er 1000 credits tegelijk worden gespeeld. De prijzen die met deze inzetten te behalen zijn kun je uiteraard aflezen in de prijzentabel door op de MENU knop van deze Origami videoslot te klikken.

Beoordeling Origami

Wij vinden dat Enorphina met deze Origami videoslot een uniek spel neer heeft weten te zetten, waar heel wat mooie winsten op behaald kunnen worden. Als je deze gokautomaat gaat spelen is het duidelijk waar je aan toe bent. Er zijn niet overdreven veel knoppen aanwezig, maar genoeg om eenvoudig een inzet te plaatsen en te zien welke prijzen er voor een combinatie gewonnen kunnen worden. Wat ons betreft is Origami een spel dat zeker meetelt in tussen de vele andere videoslots die online gespeeld kunnen worden.