PachamamaBij Pachamama wordt je meegenomen op avontuur in de jungle, waar de beschermende god je zal behoeden voor het kwaad. Als je dit spel wilt gaan spelen heb je meerdere mogelijkheden dankzij Endorphina. Je kunt namelijk eerst gratis Pachamama oefenen door in te zetten met virtueel geld. Zo kun je de spelregels leren kennen zonder dat er een mogelijkheid is om geld te kunnen verliezen. Anderzijds kun je bij het spelen van deze slotmachine natuurlijk ook direct aan de slag met echt geld, waarmee winsten al snel behaald zullen kunnen worden.

Om met echt geld te kunnen spelen zal je eerst een casino account moeten hebben met saldo. Daarna kun je het spel openen en linksboven een muntwaarde kiezen die je wilt gebruiken om mee in te zetten. De winlijnen die bij Pachamama gebruikt worden staan niet vast, maar kunnen ook worden aangepast door middel van de LINES knop. Als laatste zal je natuurlijk het aantal credits dat gespeeld wordt moeten bepalen, waarvoor er een BET knop aanwezig is. Eenmaal ingezet kun je de SPIN knop gebruiken of op de rollen klikken om deze laten draaien en richting de eerste winsten te werken.

Speldetails Pachamama

Wat betreft de lay-out zijn er bij Pachamama 5 rollen terug te vinden met 3 rijen symbolen. Op deze rollen wordt gebruik gemaakt van allerlei bijpassende animaties en zijn ook de aanwezige geluiden geheel in stijl uitgevoerd. Om te kunnen winnen zijn er 25 winlijnen aanwezig, die je van links naar rechts zal moeten zien te vullen met een combinatie van zoveel mogelijk soortgelijke symbolen.

Hoe meer symbolen er in een combinatie aanwezig zijn, des te hoger de prijs die gewonnen wordt. Als je wilt weten welke prijzen er bij deze Pachamama gokkast allemaal uitgekeerd kunnen worden is het verstandig om eens een keer een kijkje te nemen in de prijzentabel. Deze laat namelijk direct zien hoeveel symbolen je van een bepaalde soort nodig hebt om een weergegeven prijs uit te kunnen laten betalen.

Gouden stamhoofd

De stamhoofd die bij Pachamama in het goud is afgebeeld is beschikbaar om gedraaid te worden als een Wild. Met dit symbool kunnen andere symbolen vervangen worden en kun je dus makkelijker winsten behalen. Als je het Wild symbool draait kan het zomaar zijn dat een niet winnende combinatie ineens alsnog een prijs oplevert. Anderzijds kan een combinatie waar wel mee gewonnen wordt aan worden gevuld en ontvang je hiermee direct meer prijzengeld. Het enige symbool dat bij Pachamama niet vervangen kan worden is het aanwezige bonussymbool.

Pachamama

Scatter prijzen Pachamama

Het symbool dat als een soort van tandwiel wordt weergegeven kan bij Pachamama gedraaid worden als een Scatter. Met dit symbool kun je eenvoudiger winnen, omdat je geen winlijn hoeft te volgen. Om een Scatter prijs uitgekeerd te kunnen krijgen zal je minimaal 3 Scatters willekeurig op de rollen moeten draaien. Je wint daarmee minimaal 60 keer je inzet en maximaal 1250 keer je inzet.

Bonussen

Met 3 bonussymbolen van Pachamama kun je een bonusspel activeren door deze op willekeurige posities te draaien. Als je de Chakana bonus ontvangt krijg je 3 kansen voor het winnen van een uitgebreide vermenigvuldiger. Daarnaast is het tijdens het spelen van deze bonus ook mogelijk om een level hoger te komen als je tijdens de Chakan bonus de top van de piramide weet te bereiken. In dit level kan een vermenigvuldiger van maar liefst 357 keer de prijs worden gewonnen.

Beoordeling

Als je Pachamama gaat spelen krijg je uiteraard voldoende kansen om er met een winst vandoor te gaan. Om te kunnen winnen zijn reguliere symbool combinaties te vormen met hoge prijzen en ook de extra symbolen die gebruikt kunnen worden zijn de moeite waard.

Hoge prijzen kunnen dankzij de Wilds, Scatters en bonuslevels namelijk al binnen een paar draaien aan je tegoed toe worden gevoegd. Het voordeel van deze Endorphina slot is natuurlijk dat je niet verplicht wordt om met geld te spelen, maar dat ook gratis inzetten kunnen worden geplaatst. Eén ding is zeker. Grafisch en geluidstechnisch doet deze Pachamama videoslot niet onder voor de vooraf gestelde verwachtingen.