Ga mee terug in de tijd met de Pacific Attack online gokkast van NetEnt aan de andere kant van de wereld in de Stille Oceaan. Deze videoslot heeft als thema de strijd om de macht in dit gebied tussen de Amerikanen en de Japanners in de Tweede Wereldoorlog. Val aan en win gigantische prijzen met één van de bonus games.

Pacific Attack spelen

Pacific Attack speel je vijf rollen met drie rijen en vijftien instelbare winlijnen. Met deze gokkast beleef je de luchtoorlog tegen vijandige schepen met zeemijnen. Het spel ziet er geweldig uit, met veel aandacht voor detail op en rondom de rollen passend bij het oorlogsthema.

pacific attack

De minder waardevolle symbolen zijn vier verschillende medailles. Voor de beter betalende symbolen moet je de officierspet, bommen, een parachutist die uit een brandend vliegtuig ontsnapt of de zeemijn draaien.

Het Scatter symbool is een foto van de geliefde van de piloot. De piloot zelf is het Wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve het Scatter en Bonus symbool voor nog meer prijzen. Verder is er een vliegtuig bonus symbool dat de bonusgame activeert.

Bonus Features

Om de Battleship Bonus Game te activeren moet je minimaal drie of meer bonus symbolen draaien op een actieve winlijn. Druk vervolgens op de ‘Bombs Away’ knop en een bombardement zal plaatsvinden op een rooster van 10 x 10. Probeer een of meer van de verborgen schepen te raken voor mooie geldprijzen net als in het spel Zeeslag.

Je krijgt nu de keuze met deze bommen: Bomber – 8 bommen + 3-20 munten per voltreffer, Attack – 4 bommen + 5-50 munten per voltreffer, Fighter – 2 bommen + 10-100 munten per voltreffer. Kies het vakje dat je wilt bombarderen. Elke voltreffer en gezonken schip leveren je veel credits op.

pacific attack piloot

Free Spins

Als je drie of meer van de geliefde Scatter symbolen willekeurig op de rollen draait activeer je de Free Spins: voor 3 Scatters – 10 gratis spins, voor 4 Scatters – 20 gratis spins en voor 5 Scatters – 30 gratis spins. Tijdens deze functie worden alle winsten verdrievoudigd en als je nog een keer drie meer Scatter symbolen draait verdien je nog meer gratis spins!

Conclusie

Met de spannende bonus games, de geweldige graphics en geluidseffecten is Pacific Attack een echte mooie gokkast. Om echt geld spelen kan al vanaf 1 cent, dus daar hoef je het niet voor te laten. De maximale inzet op alle winlijnen is €60 per draai. Dan heb je de kans om tot 300.000 munten te winnen met deze zeeslag in de Pacific