De Paco and The Popping Peppers videoslot van Betsoft is een grappige 3D online gokkast met een Mexicaans thema. Je speelt de Paco and The Popping Peppers videoslot op vijf rollen met drie rijen en dertig winlijnen. Dankzij de hoge uitbetalingspercentages heb je een eerlijke kans om winst te maken op deze online video slot.

Hoeveel je wint is natuurlijk afhankelijk van je inzet. Op deze slot is dat minimaal 2 cent tot maximaal 150€ per spin. De meest opvallende symbolen op deze gokkast zijn het Wild Symbool dat wordt weergegeven als een gekleurde stro ezel(pinata). Het Scattersymbool op de Paco and The Popping Peppers videoslot is dat van de hut. Vind drie of meer hut symbolen op de rollen en activeer de card bonusgame. Verder vind je allerlei pepers, ananassen, tomaten en bijvoorbeeld knoflook op de rollen.

paco and the popping peppers

Extra functies op de Paco and The Popping Peppers videoslot

Als je drie of meer van de Hut Scatter symbolen krijgt op de rollen activeer je het bonus kaart spel waar je de volgende kaart moet voorspellen(hoger of lager) voor mooie prijzen. Na drie foute keuzes eindigt dit bonusspel. Maar dit is niet het enige bonusspel op de Paco videoslot, na iedere winnende combinatie kan je het Pop Multiplier bonus spel krijgen. De winnende combinaties op rollen exploderen, en die kunnen worden opgevuld door andere symbolen voor nog meer credits.

Tijdens deze bonusgame heb je ook kans op de Multiplier tot maar liefst x10(dan moet je 10 keer een winnende combinatie achter elkaar krijgen), wat weer tot enorme winsten kan leiden. Bij deze gokkast draaien de rollen niet, maar vallen de symbolen op hun plaats zoals je dat ook kent van de populaire videoslot Gonzo’s Quest van NetEnt.

Conclusie Paco and The Popping Peppers videoslot

Paco is een fleurige en grappige online video slot met het populaire Mexicaanse thema met de bekende muziek en sombrero’s. Omdat dit een vrij eenvoudige gokkast is zal hij veel mensen aanspreken, en met de grappige Paco op de rollen is het een leuke slot voor zowel mannen als vrouwen. Treuzel je te lang onder het spelen, dan zal Paco je vragen om op te schieten(Are you taking a siesta? Andale amigo!)Je hebt slecht twee bonusgames, wat de gokkast lekker overzichtelijk houdt. Kom in Mexicaanse sferen en beleef alle avonturen van Paco and The Popping Peppers!