Panda mania Nextgen GamingZodra je op deze Panda Mania videoslot gaat spelen zal je meegenomen worden naar een gigantische dierentuin. Eenmaal hier aangekomen zal je zien dat ontwikkelaar NextGen veel moeite gedaan heeft om dit spel aantrekkelijk te maken. Allereerst is het interessant om te vertellen dat er bij Panda Mania gebruik gemaakt is van verschillende 3D animaties.

Zo is de dierentuin volledig geanimeerd op de achtergrond terug te vinden, waarbij de wind langs de bladeren raast en je het water van de waterval naar beneden ziet kletteren. Ook als het gaat om de verschillende geluiden die je bij dit spel te horen krijgt kunnen we stellen dat NextGen het thema goed door heeft weten te voeren en dat spelen een zeer leuke aangelegenheid zal kunnen zijn.

Speeldetails Panda Mania videoslot

Voordat je op deze Panda Mania eventueel zou gaan spelen is het uiterst belangrijk te weten wat de bedoeling is op deze slot. Om te beginnen moet je weten dat er bij Panda Mania altijd gebruik gemaakt zal worden van 5 rollen. Hierop vind je in zijn totaliteit 15 symbolen terug, die je stuk voor stuk zal kunnen gebruiken om winst mee te maken. Om geld te kunnen winnen zijn er bij deze gokkast in totaal 25 winlijnen toegevoegd. Combinaties van soortgelijke symbolen kunnen hierop een winst uit laten keren als je deze weet te draaien van links naar rechts, een combinatie startende op rol 1. Wil je zien welke prijzen er met specifieke combinatie behaald kunnen worden? In de prijzentabel, die je onder de info button terug kunt vinden, zal je hiervan per symboolsoort een overzicht terug kunnen vinden.

Vervangende Wild symbolen Panda Mania

Vanaf het eerste moment dat je de rollen van Panda Mania laat draaien zal je zien dat er verschillende extra kansen op winst geboden worden. Om te beginnen kun je bij deze speelautomaat altijd rekenen op een Wild symbool. Deze kan alle andere symbolen vervangen, behalve de Scatter en het Pick Me symbool. Als je met de Wild een combinatie af wilt ronden kan dat door deze tussen reguliere symbolen te draaien, maar ook door een winnende symboolcombinatie langer te maken.

Bovendien zal je een prijs die dankzij de Panda Mania Wild tot stand komt altijd verdubbeld uitgekeerd zien worden aan je tegoed. Wat beterft het Wild symbool is het belangrijk om te weten dat je deze niet alleen kunt gebruiken als vervanger. Draai je 2 of meer van deze symbolen op de juiste manier op een winlijn? In dat geval zal er ook direct een prijs aan je tegoed uit worden betaald.

Panda mania videoslot

Escaping Panda Bonus

Tijdens het draaien van de rollen kun je bij Panda Mania zomaar ineens verrast worden door de panda met zijn ballonnenkraam. Terwijl hij zijn ontsnappingspoging uitvoert zal hij op de rollen op verschillende posities symbolen veranderen in Wilds, waardoor de kansen op het behalen van een winst uiteraard toe zullen nemen. Hoewel de panda deze actie regelmatig uithaalt tijdens het basisspel zal hij tijdens de free games die gewonnen kunnen worden toch wat regelmatiger te zien gaan zijn.

Scatter prijzen en free games

De Scatter van Panda Mania wordt gevormd door het bordje waarop het logo van het spel verwerkt is. Met deze Scatter kun je een vermenigvuldiging van je inzet winnen vanaf 2 symbolen en zullen er 10 free games gewonnen worden bij minimaal 3 symbolen. Als je de free games gaat spelen kun je bij Panda Mania niet alleen rekenen op gratis kansen op het winnen van prijzen, maar ook nog eens op hogere prijzen. Combinaties van symbolen die een prijs opleveren zullen deze namelijk standaard verdubbeld aan je tegoed uitkeren.

Pick me bonus Panda Mania

Als je het slot op de tralies van de panda kooi als symbool gevonden hebt dient er een bonusmomentje aan. Als je namelijk 3 van deze symbolen willekeurig weet te draaien op rol 2, 3 en 4 zal je direct de mogelijkheid hebben om een Pick Me bonus te ontvangen. De bedoeling daarbij is dat je een symbool aanklikt om je bonusprijs te onthullen. Een extra die hierbij te verkrijgen is, is de mogelijkheid om nog een symbool aan te klikken of om de maximale prijs ineens te winnen.

Beoordeling

Het reilen en zeilen van deze Panda Mania videoslot is door ontwikkelaar NextGen met de uitstekende inrichting naar ons idee erg duidelijk gemaakt. Je kunt rekenen op een eenvoudige speelomgeving, waarbij de animaties en geluiden het gevoel bij het thema samen met de symbolen zeer zeker weten te versterken.