Als je online gaat gokken dan is deze Party Time videoslot zeer zeker een aanrader. Op dit spel kunnen op alle voorkomende manieren prijzen gewonnen worden door meerdere symbolen van eenzelfde soort op de rollen te laten verschijnen.

Er zijn geen winlijnen, maar winnen kan op alle voorkomende manieren. Daarbij is het natuurlijk wel de bedoeling dat je een combinatie weet te starten vanaf de eerste rol en dat deze met meerdere symbolen op aaneengesloten rollen komt te staan. Wat betreft de symbolen die gedraaid kunnen worden zijn er meerdere winsten mogelijk. Alle symbolen zijn in ieder geval feestelijk weergegeven en dankzij de free spins en de vermenigvuldiger kunnen er heel wat extra prijzen gewonnen worden.

Party Time vermenigvuldiger

Bij het spelen van Party Time zal je al snel het vermenigvuldiger symbool ontdekken. Dit het 2x symbool dat je kunt draaien, waar overigens geen eigen prijzen mee gevormd kunnen worden. Om met deze vermenigvuldiger te winnen moet je deze in een combinatie van symbolen zien te draaien. Zodra je deze aan een winnende combinatie toe weet te voegen zal de prijs namelijk verdubbeld worden uitgekeerd en heb je in één klap meer geld dat aan je saldo toegevoegd zal worden.

Scatter logo en free spins

Met het logo van Party Time kunnen als symbool ook prijzen veroorzaakt worden. Het leuke van dit symbool is dat deze geldt als Scatter en er dus geen verplichtingen zijn hoe deze op de rol gedraaid moet worden. Je kunt de Scatter op meerdere willekeurige posities van het spel laten verschijnen om er toch een winst mee binnen te kunnen halen. Winnen met een Scatter kan vanaf 3 symbolen of meer. Niet alleen een prijs zal daarbij uitgekeerd worden, maar ook free spins zullen worden gewonnen.

Party Time

Als je 3 Scatters hebt zijn dit 7 free spins en bij 4 symbolen zijn dat er 10. Het maximale aantal free spins dat gewonnen kan worden is 15 en wordt toegekend als je op iedere rol een Scatter hebt gedraaid. Alle free spins die je speelt zullen worden afgehandeld op basis van de door jou laatst geplaatste inzet. Dit betekend natuurlijk niet dat er geld van je tegoed afgeschreven zal worden, want free spins worden ook echt gratis gespeeld. Wanneer je tijdens deze spins nieuwe Scatters weet te draaien zullen er natuurlijk nieuwe free spins gewonnen worden. Deze zullen direct opgeteld worden bij het tegoed wat je open hebt staan, zodat jij altijd meteen verder kunt gaan spelen.

Spelen binnen het Party Time inzetlimiet

Als je deze Party Time video slot gaat spelen wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk winst kunnen behalen. Om geld te kunnen winnen op deze gokkast zal er om te beginnen natuurlijk wel met een eigen speeltegoed gedraaid moeten worden. Inzetten kun je bij de Party Time slotmachine plaatsen vanaf 1 cent tot een maximum van 10 euro per draai. Met je inzet zijn heel wat verschillende prijzen te winnen, die allemaal keurig netjes teruggevonden kunnen worden in een prijzentabel.

Daarin kun je direct zien welke symbolen gedraaid kunnen worden en welke aantallen je nodig hebt om een winst uitbetaald te kunnen krijgen. Mocht je niet direct met geld in willen zetten, dan is het voor Party Time ook mogelijk om gratis te spelen. Zo kun je het spel eerst verkennen en zien hoe het werkt voor er risico’s genomen worden.

Beoordeling

Nadat wij Party Time uitgebreid getest hebben kunnen wij wel concluderen dat deze videoslot kansen op winst zal geven. Als je deze speelautomaat nog nooit hebt geopend is het niet moeilijk om te begrijpen wat de bedoeling is en kun je bovendien eerst een keer gratis spelen.

Spelen met geld is altijd snel binnen handbereik en daarbij zijn limieten niet schrikbarend te noemen, wat betekend dat ook spelers met een klein budget hier een inzet kunnen doen. Met de Scatter en free spins kunnen er makkelijk winsten behaald worden. Toch ontbreekt het Party Time nog aan één ding en dat is een Wild symbool. Ondanks dat die niet aanwezig is, is deze video slot alsnog goed in de smaak gevallen en raden wij deze zeker een keertje aan.