pearl lagoon gokkast Dit spel speelt zich diep in de zee af. Met vissen, dolfijnen en een blauwe zee als achtergrond is het thema onoverkomelijk. Het leuke, vrolijke muziekje dat er bij is bedacht sluit naadloos aan op het verder ook vrolijk ogende spel.

Het spel wordt gespeeld met 20 winlijnen en op vijf rollen. Dit is heel gangbaar bij Play ’n Go spellen en de 20 winlijnen zorgen er voor dat er regelmatig iets te vieren valt. Het nadeel ervan is echter wel dat de prijsjes vaak klein blijven en dus is de gamble knop een hele goed optie voor dit spel. Met de gok knop kun je namelijk je prijs die je gewonnen hebt vermenigvuldigen door de juiste uitkomst van een speelkaart te voorspellen.

Pas wel op dat je niet doordraaft, af en toe is het ook lekker om gewoon een prijsje te pakken. Verder beschikt dit spel over een auto play knop en dit zorgt er voor dat het spel een stuk rapper gaat dan normaal. Helaas zit er geen turboknop op, want dit is een spel dat je makkelijk in een heel hoog tempo kunt spelen, simpelweg omdat er maar weinig verrassingen zitten in het spel.

Waar je wel even goed op moet letten is hoeveel je inzet. Je kunt namelijk vanaf 1 cent inzetten maar zoals je zult begrijpen, kun je dan ook maar met één winlijn echt iets winnen. Wij raden dus aan om met minimaal twintig cent te spelen. De maximale inzet is overigens 25 euro. Probeer daar tussen ergens de middenweg te vinden en wanneer je twijfelt, kun je gewoon met nep geld spelen om even te wennen aan dit onderwater avontuur.

Weinig avontuur in Pearl Lagoon

Het basisspel is weinig verheffend, dus. En om eerlijk te zijn, valt er verder ook niet zo heel veel te beleven bij dit spel. Dat komt doordat je eigenlijk maar op twee dingen echt moet hopen en een daarvan kan je echt veel geld op leveren. Ten eerste heb je de dolfijn. De dolfijn is in dit spel een wild en die staat dus ook symbool voor ieder andere symbool dat er is op het spel. Behalve voor de oester, maar daar komen we zo op terug. De wilds in dit spel zijn niet sticky en dus verlaten ze na slechts een beurt alweer het spel.

De dolfijn is ook niet stacked, waardoor hij meestal alleen komt en als we kritisch zijn komt de dolfijn überhaupt niet zo heel vaak voorbij. Oké, dan de oesters. Want, daar valt echt heel veel geld mee te verdienen. Je moet de oesters op drie verschillende plekken op de rollen weten te draaien en dan ga je de free spins in. Binnen deze free spins krijg je ook nog eens extra wilds en kans op vermenigvuldigers. Je krijgt bij dit spel hoe dan ook 15 free spins en dat is ook meteen het paradepaardje van Pearl Lagoon.

pearl lagoon slot

Er gebeurt gewoon te weinig in Pearl Lagoon

Pearl Lagoon is eigenlijk echt voor beginners of mensen die niet houden van verrassingen en dergelijke. Het spel ziet er leuk uit en het muziekje past er goed bij maar het brengt gewoon echt te weinig om ons langer dan een paar minuten bezig te houden.

Wanneer je de oesters weet te triggeren ben je misschien dan wel gegarandeerd van een leuk bedrag, maar vaak duurt het zo lang voordat je in deze free spins terechtkomt, dat wij de hoop al hebben opgegeven. Er zijn een hoop andere leuke online gokkasten die niet te ingewikkeld zijn maar toch een stuk sterker zijn dan Pearl Lagoon. Zeker geen topper van Play ´n Go.