Pinocchio Betsoft
De Pinocchio videoslot is gemaakt door de top ontwikkelaars van Betsoft. Wie kent het sprookje van Pinocchio niet, het houten mannetje met de lange neus die alsmaar groeit als hij een leugen verteld. Pinocchio kan je op je computer spelen maar is ook mobiel beschikbaar voor tablet, iPhone en android toestellen.

Betsoft betaald met deze gokkast 96.53% van de inworp terug aan de spelers, dat is erg hoog vergeleken met videoslots van andere producenten. Dus de Pinocchio slot heeft niet alleen een geweldige amusementswaarde er valt ook wat te verdienen door de spelers.

Speluitleg Pinocchio

Real boy / Wood boy mode: Bereik de “real boy” mode door het verzamelen van de “real boy” symbolen tijdens het spel. Elke keer als deze symbolen verschijnen in de linker hoek (onderin) en u een totaal van 5 bereikt zal de real boy mode worden ingeschakeld. Als u deze rondes heeft uitgespeeld gaat hij weer over naar de “wood boy” mode

Fairy (fee) Te gekke spins; Wanneer u in een niet win situatie terecht komt op de rollen 1 t/m 3 en een van deze stopt, verschijnt de Fairy om u te helpen. Deze zal een aantal re-spins op gang brengen. Zodat u nog meer winkans heeft tijdens het spelen van dit spel.

Diverse werelden; In het spel zijn diverse werelden waarin gespeeld kan worden, de hoofd wereld (werkplaats van Gepetto), secondaire werelden (het klas lokaal en het podium).

De werkplaats; hier is Gepetto het scatter symbool op de rollen 1,2, 3, en 5. De payouts zijn 2 x 50 en 3 x 150. Als het lukt om het Gepetto symbool te krijgen dan zullen er wilds en freespins vrijkomen.

Het klas lokaal; Hier zijn de boeken de symbolen die je moet hebben, met een payout van 2 x 30 en 3 x 150 op de rollen 1,3, en 5 en triggeren wilds en free spins.
Het podium; Hier is de woonwagen het scatter symbool en deze verschijnt op de middelste van de rollen. De payouts zijn respectievelijk 2 x 30 en 3 x 150. Lukt het om de woonwagen te ontvangen dan komt er een aantal wilds, scatters en freespins los