Pizza Prize nextgenSpelen op deze Pizza Prize videoslot is niet alleen interessant voor de echte pizzaliefhebber, maar ook voor mensen die graag grote geldbedragen willen kunnen winnen. De prijzen die je met je inzetten bij dit spel kunt winnen zijn namelijk niet misselijk. Als je in gaat zetten op deze Pizza Prize gokkast doe je dat niet altijd verplicht met eigen geld, maar is ook gratis spelen een optie. Je krijgt dan namelijk meteen een virtueel speeltegoed, wat je kunt gebruiken om het gehele spel mee te verkennen.

Anderzijds als je wel voor geld wilt spelen moet je een aantal zaken goed in de gaten houden. Bij Pizza Prize wordt er gespeeld op maximaal 25 winlijnen. Met meer lijnen spelen is dus niet mogelijk, maar met minder winlijnen wel. Verder kun je bij deze speelautomaat ook de muntwaarde aanpassen, waarmee uiteindelijk ook het bedrag van je inzet tot stand zal komen. De minimale inzet die bij deze slot geplaatst moet worden is een bedrag van 25 cent als je alle winlijnen ook daadwerkelijk gebruikt. Kies je voor een hogere inzet, dan kan er bij Pizza Prize maximaal gespeeld worden met een bedrag van maar liefst 50 euro per draai.

Spelafhandeling Pizza Prize videoslot

Zodra je deze Pizza Prize slotmachine gaat spelen is het uiteraard belangrijk te weten waar de prijzen vandaan kunnen komen. Prijzen kunnen bij deze gok machine gewonnen worden door meerdere symbolen van een soort in een combinatie te draaien. Aangezien er maximaal gebruik kan worden gemaakt van 25 winlijnen is het uiteraard de bedoeling dat je met je combinatie één van deze lijnen op aaneengesloten rollen weet te volgen om een uitbetaling te ontvangen.

Prijzen komen bij Pizza Prize niet alleen tot stand door reguliere symbolen, maar ook dankzij de extra’s die je bij dit spel kunt genieten. Een uitgebreid overzicht van de te winnen prijzen kun je door middel van het uitbetaalschema direct op je beeldscherm weer laten geven. Je vind dit schema in het rijtje met knoppen terug onder de info button.

Scatter prijzen

Bij een spel als Pizza Prize kan de pizza als symbool uiteraard niet ontbreken. Om deze een functie te kunnen geven die belangrijk is heeft NextGen dit symbool omgetoverd tot een Scatter. Met dit symbool kun je hierdoor verschillende losse prijzen winnen, waarvoor er geen winlijn gevolgd hoeft te worden. Als er minimaal 2 Scatters bij Pizza Prize random op de rollen verschijnen zal je al minimaal een verdubbeling van je inzet ontvangen. Hoe meer Scatters je weet te draaien, des te hoger de vermenigvuldiging uiteraard uiteindelijk op zal lopen.

Pizza Prize nextgen

Free Games feature Pizza Prize slot

Om de free games feature van Pizza Prize te kunnen starten zal je altijd minimaal 3 Scatters op de rollen van het spel moeten draaien. Interessant is dat dit een extra prijs is, dus dat je deze bovenop de vermenigvuldiging van je inzet zal winnen.

Als je voldoet aan de vereisten qua Scatter symbolen zal je direct 15 free games aan je tegoed toegevoegd zien worden. Met deze free games kun je, op basis van je laatste inzet, heel wat gratis prijzen binnenhalen. Prijen worden bovendien niet alleen gratis uitgekeerd, maar ook nog eens verdubbeld uitbetaald. Een andere extra die je tijdens de free game feature van Pizza Prize kunt genieten is dat er ovens boven de rollen geplaatst worden. Als je een pizza onder een oven weet te draaien zal de oven openen en krijg je ook nog eens een leuke bonusprijs toegekend.

Wild symbolen als vervanger

Tijdens het spelen zal je bij Pizza Prize niet alleen verrast worden door de Scatter prijzen en free games, maar ook door de Wild symbolen die gedraaid kunnen worden. Het Wild symbool wordt gevormd door de kok, die in dit geval een dubbele rol heeft. Met deze kok kun je namelijk prijzen winnen door minimaal 2 van deze symbolen op een winlijn te draaien. Daarnaast kan deze als Wild alle andere symbolen vervangen, met als enige uitzondering de Pizza Scatter. Dankzij deze functie kun je dus als er een Wild symbool op de rollen gedraaid wordt direct rekenen op een verhoogde kans op winst.

Beoordeling

Direct na het testen van deze Pizza Prize videoslot zijn wij begonnen aan het schrijven van de review. Met het spel dus nog vers in het geheugen kunnen wij je melden dat deze slot zeer zeker interessant is om eens een keer te spelen. Niet alleen is het uiterlijk bij het thema erg uitnodigend, maar ook de kansen op winst die geboden worden door middel van de extra’s maken het spelen een echte uitdaging.