Planet of the Apes gokkast onlineDe gokkast Planet of the Apes is echt een groot succes. Het spel is van software ontwikkelaar Netent en heeft twee keer vijf rollen. Dit is wel uniek te noemen en dat is ook de reden dat het spel door jou zeker eens gespeeld moet worden! Je hebt in totaal twee keer twintig winlijnen en er kan gespeeld worden met minimaal €0,20 voor een draai en met maximaal €1 per lijn. De maximale inzet is €200. De slot is gebaseerd op de film Planet of the Apes. Als je de film kent, dan is de kans groot dat jij veel dingen gaat herkennen tijdens het spelen van het spel. Zet je geluid aan en bekijk het spel eens goed. Je snapt direct waarom het spel een groot succes is. De prijzen liggen al op jou te wachten, het enige wat je moet doen is tegen betaling een gokje wagen.

Over Planet of the Apes

Het meest opvallend aan deze gokkast online is dat er twee aparte sets rollen zijn. Je hebt bij beide vijf rollen en 20 winlijnen, in totaal zijn er dus veertig winlijnen. Er wordt gespeeld met beide rollen tegelijk en dat zijn de Rise rollen en de Dawn rollen. Het is gebaseerd op de eerste en de tweede film van Planet of the Apes. Op de rollen kom je verschillende symbolen tegen en dat is een mix van de apen Koba en Caesar en de beeltenissen van de acteurs uit de films. Let op want er is ook een wild symbool en deze vervangt alle andere symbolen alleen de scatters niet. Het meeste waard bij het spel zijn de apen. Vervolgens de acteurs en de kaartsymbolen zijn het minst waard. Een mooie slot met veel kansen om geld te winnen en de spanning zal alsmaar toenemen!

Planet of the Apes gokkast spelen

Bonussen

Er zijn bonussen genoeg te verdienen bij Planet of the Apes. Je hebt twee gratis spins bonussen en 4 mini features. Je kunt de gratis spins bonussen activeren door drie of meer scatters. Dan heb je nog de mini features en deze kun je activeren door een symbool of het wordt willekeurig gedaan. Meer informatie over de bonussen is natuurlijk wel gewenst. Zo heb je de Stacked Wilds. Als je deze een of meer set hebt, dan worden deze gekopieerd naar de andere rollen. Als je een Dual Feature hebt dan wordt deze willekeurig geactiveerd. Er verschijnen dan twee symbolen op je scherm en dan mag jij proberen er zo veel mogelijk bij te draaien. Dan heb je nog de Rise Bonus Feature en bij deze bonus zullen alle premium symbolen veranderen op de Rise rollen in credits. Maar er zijn nog meer bonussen die je tegen kunt komen.

Bij de Dawn Bonus Feature zullen de premium symbolen op de Dawn rollen veranderen in hetzelfde symbool voor goede uitbetalingen! Er is nog een Rise Free Spins bonus en dan krijg je 10 gratis spins en dan spaar je wilds voor de laatste draai. Dan heb je nog de Dawn Free Spins en als je dan drie of meer scatters hebt op de Dawn rollen dan activeren deze de leukste bonus. Daarvoor ontvang je 15 free spins en tijdens het spel spaar je dan voor extraatjes. Dit kan een extra multiplier tot 5 x zijn of extra wilds tot drie stuks. Of je kunt extra gratis spins winnen en dat kunnen er erg veel zijn! Leuke bonussen waar je snel mee wil spelen. Kies daarom ook voor een gokje Planet of the Apes en ontdek jouw geluk van vandaag nu online. Je kunt zowel gratis als voor geld spelen.