platoon online slot isoftbet In 1986 kwam de inmiddels zeer bekende oorlogsfilm Platoon uit. Het was een bijzondere en spannende film, waar veel goede acteurs in mee speelden. Isoftbet heeft al van heel wat films en series goede online gokkasten weten te maken en ook bij Platoon hebben ze zich hieraan gewaagd.

Hoe ziet de gokkast Platoon eruit?

De belangrijke elementen in de gokkast Platoon die meteen opvallen zijn de jungle en het leger. Lang niet alle gokkasten sluiten qua uiterlijk zo goed aan bij de film als deze gokkast. Op de achtergrond is deze jungle te zien, waarbij die de neiging heeft de gokkast een beetje te overwoekeren.

Het leger element zit ‘m in de identiteitskettingen die aan de symbolen hangen. Daarbij is veel gebruik gemaakt van de legergroene kleur en details van metaal. De normale symbolen zijn in een stevig lettertype vormgegeven. De geweldige soldaten uit de film zijn verwerkt in de andere symbolen.

Het mooie is dat deze soldaten allemaal in een goudkleurige lijst zijn afgebeeld, met daarbij een kleine eremedaille. Het is duidelijk dat ze bijzonder zijn. De wild en het bonussymbool zijn afgebeeld als tankvoertuig en helikopter. Naast het uiterlijk zijn ook de geluiden zeer goed gevonden. Op de achtergrond hoor je vogeltjes fluiten, alsof je echt een beetje in die jungle bent. Af en toe hoor je heel zachtjes een helikopter over vliegen, iemand door een portofoon praten, voetstappen in het gras of een wapen dat zachtjes klaargemaakt wordt voor de strijd.

Hoe werkt de gokkast Platoon?

Platoon is een gokkast met 5 rollen en maar liefst 30 winlijnen. Opvallend in deze gokkast is de wild. Deze vervangt niet enkel andere symbolen om winnende combinaties te kunnen maken, maar zorgt ook nog eens voor gratis spins. Zodra er één of meer legertanks, wilds, in beeld komen, worden er kettingen om je inzet gedaan. Na iedere ronde schuift de wild 1 rol naar links om daar een sticky wild te worden. Tijdens de rondes dat de wild nog op de rollen staat, zijn de draaien gratis en worden alle wincombinaties met 3 vermenigvuldigd. Zodra de tank bij de linker rol is aangekomen, verdwijnt die weer en geldt je normale inzet per draai.

Hoe verder de wild naar rechts op de rol staat, hoe meer gratis spins je hebt. Naast de gratis spins door de wilds, kun je ook gratis spins krijgen door het bonussymbool op de gokkasten, de helikopter. Vanaf drie of meer helikopters wordt er een gratis spin ronde gestart. Met 3 helikopters krijg je 8 gratis spins, met 4 helikopters krijg je er 10 en als er 5 op de rollen staan, krijg je 12 gratis spins. Het mooie is dat je tijdens de gratis spinronde, extra gratis spins kunt krijgen door middel van de wilds.

Zodra er een wild in beeld komt gaat het net als in de gewone rondes, enkel gaan deze gratis spins niet van de spins af die je gewonnen hebt met de bonussymbolen. Je krijgt dus eigenlijk gratis, gratis spins. Met de winst die je maakt per draai kun je niet extra gokken. Daarbij heeft gokkast Platoon ook geen jackpot die je kunt winnen.

platoon gokkast

De inzet

Als je de gokkast eerst gratis wilt uitproberen of gewoon gratis wilt spelen, dan is dat mogelijk. Je kunt zonder limiet genieten van deze gokkast, zonder ook maar een cent kwijt te raken. Wil je wel graag met geld spelen, dan kun je de inzet geheel zelf bepalen. Als eerste kun je bepalen of je met 1, 5, 10, 15, 20, 25 of alle 30 winlijnen wilt spelen. Vervolgens kun je kiezen hoeveel coins je per winlijn wilt inzetten. Dit gaat van 1 coin tot en met 10 coins. Als laatste kun je nog de waarde van de coins instellen. Hierbij kun je kiezen uit 1, 2, 5 of 10 cent per coin. De minimale inzet voor Platoon is dus €0,01 en de maximale inzet is €30 per draai.

Wat vinden wij van Platoon als gokkast?

Qua uiterlijk en geluiden is deze gokkast erg verrassend. Niet het normale spetterende spektakel, maar een gokkast die goed bij de film Platoon aansluit. Dat je met de wild gratis spins kunt krijgen is ook een zeer leuk en verrassend element die we gerust vaker zouden willen aantreffen in andere online gokkasten. De kans op winst is echter niet heel erg groot wat de spelervaring weer een beetje omlaag haalt, echter kan dit natuurlijk een momentopname zijn. De gokkast is in ieder geval het proberen waard, ook al heb je de film misschien helemaal niet gezien.